Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

LG 47LW650 vs SAMSUNG UE46D6500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałeś że chcesz LCD a dałeś linki do LEDów :)

Jeżeli w tych pieniądzach szukasz leda to lepiej już kupić takiej samej półki ale 3D :)

W tej chwili bez zastanowienia brał bym LED niż LCD, mniej prądu bierze a co najważniejsze nie grzeje się tak jak LCD.

http://allegro.pl/samsung-ue40d8000-3d-2-pary-okularow-pomorskie-i1954566298.html

za***iście on wygląda testowałem go kilka dni, miał kilka mankamentów ale to już w każdym telewizorze się znajdą minusy i plusy :)

Opublikowano
  • Autor

min 46cali musi mieć

dobrze, że chociaż samsung poprawił wpadkę i to poważną odnośnie full HD 3D :naughty:

Opublikowano

Napisałeś że chcesz LCD a dałeś linki do LEDów :)

przecież led to nie jest żadna nowa technologia tylko lcd :decayed:

plazma a i owszem to coś innego :wink4:

Opublikowano

przecież led to nie jest żadna nowa technologia tylko lcd :decayed:

Hyhyhy :decayed:

Ale ma zalety w porównaniu do LCD :decayed:

Tak jak Żółwik pisze w tych rozmiarach zastanowił bym się nad plazmą również :good:

Opublikowano
  • Autor

tak chodzi mi o LCD led :decayed:

Opublikowano

dobrze, że chociaż samsung poprawił wpadkę i to poważną odnośnie full HD 3D :naughty:

LG też nie ma Full HD 3D.

Wybierz Samsunga, nie będziesz żałował, ja mam ten model w 40". Chyba, że zależy Ci na Full HD 3D to pozostaje seria D7000 lub D8000.

Opublikowano
  • Autor

Ponoć ten LG ma dodatkowe LED PLUS czyli więcej podświetlenia

Samnsung dał trochę d.... z oszukując klientów mówiac, że ma full HD 3D

rozmawiałem z paroma osobami to powiedzieli, ze matryce w Samsungu to loteria raz dają swoje a raz jakieś chińskie

ogólnie dwa modele dobre

nie zalęży mi na full HD 3D ale jak porównałem te dwa modele na zwykłym sygnale to LG bije na łeb tego samsunga[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 18:23_________________________________________________http://www.hdtv.com.pl/forum/samsung/72554-ue40d6500-tragiczny-obraz-zle-3d-rozczarowanie-10.html

Opublikowano

Nie wiem czy LG wypuściło FULL HD 3D ale nie dawno testowałem u siebie przez 5 dni ten model http://www.topmarket.pl/telewizor-3d-lg-42-lw-4500-p49172.html

i ogólnie 3D miał za***iste ale co zauważyłem nie było to 1920 x 1080 tylko taka rozdziałka jak HD Ready co było widać niższą rozdzielczość np w takim Avatarze.

Opublikowano

Samsung ma wystarczające podświetlenie :decayed:. Może i trochę naciągnął klientów z tym full hd 3d, bo ma w trybie 3D tylko połowę rozdzielczości HD ale mi to nie przeszkadza, jak go kupowałem to wiedziałem o tym. LG zresztą też ma tylko pół HD w trybie 3D.

Samsung na ustawieniach fabrycznych ma słaby obraz. Wymagał odpowiedniego ustawienia parametrów koloru, ale teraz obraz jest super. Zaletą jest też płynność obrazu. Porównując w sklepie to tylko Panasonic DT35 miał porównywalną płynność obrazu.

Matrycę najlepiej sprawdzić w sklepie, ja mam matrycę samsunga.