Gość Keżor Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 to jest hydepark to napisze tutaj , chciałbym serdecznie podziękować Hugo za stworzenie tego klubu dzięki któremu poznałem naprawdę mase za***istych ludzi. chciałbym także pożegnać sie z wszystkimi których poznałem , których lubie i oni mnie lubią. a na koniec , chciałbym podziękować coponiektórym , którzy uświadomili mi jakie życie jest niesprawiedliwe. wybrałem to miejsce , ponieważ chce sie pożegnać ze wszystkimi użytkownikami a nie tylko z Vipami czy klubowiczami. pozdrawiam , i do zobaczenia na trasie. PS. jeżeli ktoś coś potrzebuje to moje GG: 5866899
lukaszr Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Cóż, uważam, że to niepotrzebny krok z Twojej strony - trochę przesadzasz, ale żeby nie powodować niepotrzebnych postów na tym zakończę swojego posta.
Reggi Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Szkoda Dzieki za rameczki i dobre rady Do zobaczenia na trasie
Piterex Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Wielka szkoda. Dziwne rzeczy się tu dzieją , tylu wartościowych ludzi odeszło...
malik Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Hmmm... trochę zalatuje mi to "pokazówką". Mimo wszystko szkoda Kężor, że odchodzisz. Dasz bór
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Keżorek dzięki za wszystko :th: Byłeś pierwszą osobą która mi pomogła na Tym forum JAKA POKAZÓWKA? JAK SKĄD WYCHODZISZ TO SIĘ NIE ŻEGNASZ? ....
Flyer Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Trzeniu, nie wydaje mi sie zebym przeginal - napisalem jasno i wyraznie zeby nie robic kolejnego watku skarg i zali... Kto chce - niech zegna Kezora.
lukaszr Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 kto skasował moje posty? Ja skasowałem, bo to nie wątek od kłótni - nie napisałeś nic związanego z tematem, a już pojawiały się riposty do Twoich postów. Wiecie co - zamiast słów typu: żegnamy, do zobaczenia, lub w innym stylu dotyczącym tego tematu to Wy znowu wdajecie się w jakieś chore dyskusje. Keżor, sorry, ale wątek zamykam. Jak ktoś będzie chciał to miłe słowa może skierować do Ciebie na PW :th:
Rekomendowane odpowiedzi