Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Formuła 1 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pragmatyzm bmfuu mnie rozwala... planowali wywalczyc w rownej walce pierwsze zwyciestwo i gdzie ono????

Canada?? FUKS, FART etc... nawet Robcio nie byl zadowolony....

maja kersa, zobaczymy na ile, a i ten jeden punkt, co Mario z niego tragedii nie robil. Inne zespoly normalnie stosuja "team orders" i w takiej robocie to normalka. Przepuscil Rai. Mass., Kov. Ham. tak czy srak, mniej lub bardziej widowiskowo, punkty sie licza i liczy sie tylko mistrz.

Kibicowalem Massa'ie bardziej niz Kubicy, ale nie dlatego ze wydaje mi sie, ze Kubek olal to GP, ale....

jakos lubie Filipka Masse :)

Opublikowano

Bryniu i jacekm w 100% zgadzam się z Wami... Jak Vettel wyprzedził Hama to normalnie radocha na maxa (w sumie tam trochę pomógł w tym wyprzedzaniu Robert :naughty: ), ale co z tego. Ten :black: w czepku urodzony, szkoda mi Massy dzisiaj pojechał rewelacyjnie, podobnie jak Alonso :good: Kurcze beznadziejny wyścig... Nie czaję co działo się na początku z Robertem, dlaczego tak słabo jechał, skoro potem jechał takim samym tempem jak :black: i Vettel, a nawet ich wyprzedzał. Taktyka bełemfu beznadziejna :thumbdown: Ciekawe jak to w przyszłym roku będzie wyglądało. Poza tym ten temat powoli zmierza do zamknięcia :naughty: sezon 2008 można uznać za zamknięty. Czekamy na 2009 i zwycięstwa Roberta :good:

Opublikowano

porażka bmw :bicz3: :disgust: szkoda ze Robert nie obroni 3 miejsca w kwalifikacji generalnej :disgust:

a Hamilton to musi zrobić laskę Timo Glock. za to ze go pościł :takiego:

bardzo dzisiaj był emocje

Opublikowano

Fellipe to mój ulubiony kierowca F1, a mój syn ma po nim tak samo na imię

Załamana jestem miejscem Massy, strasznie załamana

...tylko sie nam nie rozpij Aniu...

Opublikowano

Brawo Hamilton , bardzo się cieszę że Massa nie wygrał...

Co do bolidu BMW to żenua...

Opublikowano

a Hamilton to musi zrobić laskę Timo Glock. za to ze go pościł :takiego:

spokojnie ta cała podskakująca pussycat dolls się tym zajmie :polew: Przecież pokazywali jak zaraz po gratulacjach dla Hama poszła do boksów Toyoty :naughty:

Opublikowano

Brawo Hamilton , bardzo się cieszę że Massa nie wygrał...

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Trzeniu, czemu ??????????????????????

Brynia... tak poprostu, jakoś go nie trawię...

Tak bardzo się cieszyłem jak Hamilton dojechał 5 a w boxie Ferrari skakali jak pomyleni :decayed:

Opublikowano

A czemu nie

Wypijmy za powodzenie w przyszłym sezonie

...a h...j tam,pijemy,a co...[br]Dopisany: 02 Listopad 2008, 20:59_________________________________________________...ide po nastenpny browar...
Opublikowano

ostatnie słowa w tym sezonie w tym temacie:

Współpraca teamu BMW - do d*py :thumbdown:

Praca Robcia Kubicy - DUŻY "+" :good:

Wygrana "Pupaltona" w generalce (wg mnie współpraca z Toyotą (Glock - pewnie mu laskę śmignie ta z "pussycat dols")) - "DUUUUUŻY WAŁ" :shocked:

Dziękuję Pozdrawiam idę się upić. :drunk:

Opublikowano

...a ja sobie grolscha pije...

a ja tu widzę początek alkoholizmu

...rozpoczniemy nowy wątek,a poczatek tego bedzie,''ja ..... jestem alkoholikiem i pije od kilku lat...''

Opublikowano

Wygrana "Pupaltona" w generalce (wg mnie współpraca z Toyotą (Glock)) - "DUUUUUŻY WAŁ" :shocked:

2 tygodnie temu Raikkonen zrobił to samo z Massą? czyżby wszyscy zapomnieli? :mysli:

Jeśli ktoś z Ferrari ma jakiekolwiek pretensje do Glocka to są niepoważni...[br]Dopisany: 02 Listopad 2008, 21:18_________________________________________________i śmieszni :decayed:

właśnie teraz śmieję się z Massy i Ferrari ---> :polew:

Hamilton :oklaski: :thumbup:

Opublikowano

...dajcie spokoj,teraz i tak po ptokach...napijmy sie ... :wink4:

Opublikowano

glock, why,- for money

Opublikowano

Brynia... napisałem bardzo długi tekst ale go skasowałem... jako kierowca który sprawnie się porusza po drogach :naughty: zapewne wiesz jak jeździ się po nawet delikatnie wigotnej drodze na oponach bez bieżnika i oponach z głębokim bieżnikiem który świetnie odprowadza wodę... do tego dodaj sobie moc tych aut i pomysl jeszcze raz czy Glock zrobił coś umyślnie... 2 ostatnie kółka zaczeło padać , mam nadzieję że to zauważyłaś :wink4:

Opublikowano

Brynia... napisałem bardzo długi tekst ale go skasowałem... jako kierowca który sprawnie się porusza po drogach :naughty: zapewne wiesz jak jeździ się po nawet delikatnie wigotnej drodze na oponach bez bieżnika i oponach z głębokim bieżnikiem który świetnie odprowadza wodę... do tego dodaj sobie moc tych aut i pomysl jeszcze raz czy Glock zrobił coś umyślnie... 2 ostatnie kółka zaczeło padać , mam nadzieję że to zauważyłaś :wink4:

umyślnie tylko i wyłącznie bez dwóch zdań

Opublikowano

spoko , szanuje Twoje zdanie :naughty:

najważniejsze że Hamilton został mistrzem :evil:

Opublikowano

NIE , moja wcześniejsza wypowiedź to oczywiście żart, ale 700- 800 KM i h...jowe opony i dalej pogoda na samym końcu wyścigu, dały zwycięstwo Panu H . Przejrzyjcie na oczy, jedźcie na letnich łysych w deszczowy dzień szybko i wejdźcie w zakręt, prosta sprawa zwolnicie by nie wylecieć. Pozdr.

Opublikowano

NIE , moja wcześniejsza wypowiedź to oczywiście żart, ale 700- 800 KM i h...jowe opony i dalej pogoda na samym końcu wyścigu, dały zwycięstwo Panu H . Przejrzyjcie na oczy, jedźcie na letnich łysych w deszczowy dzień szybko i wejdźcie w zakręt, prosta sprawa zwolnicie by nie wylecieć. Pozdr.

wreszcie sensowna wypowiedz...

Opublikowano

Cóż, szkoda , ale takie są realia.

Opublikowano

Cóż, szkoda , ale takie są realia.

gówno prawda Glock poleciał w h...ja i tyle