zbynek69 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam. mam pytanie- czy da się jakoś wlączyć wszystkie światła wewnątrz auta (audi a4 avant) czyli oswietlenie przy przedniej szybie i tylne w słupkach pasażerów? zapalaja się tylko po wyjeciu kluczyka lub po otwarciu auta. chodzi mi o to jak to wymusić podczas jazdy lub na postoju?
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 no przecież kazde ma włącznik swój :gwizdanie:
zbynek69 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 tak wiem chodzi o to zeby odpalic wszystkie na raz a nie latac po całym aucie
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 chyba sie nie da wszystkich na raz odpalic na pracujacym silniku, no chyba ze drzwi otworzysz
zbynek69 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 to i tak bym musiał wszystkie po otwierać.szkoda przydała by się taka opcja
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 u mnie zapala sie przód i tył po otwarciu przednich drzwi
zbynek69 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 czyli trzeba wymyslieć jakis przelacznik ktory to wymusi i bedzie git
Rekomendowane odpowiedzi