jocker01 Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Witam! pokusilem sieo ostatno o zmiane podswietlania zegarow w mojej niunii! rozebralem wszystko wyciagnalem zegary! i odziwo moje zegary nie maja zadnej folii polprzepuszczalenj tylko diody smd! teraz moj pytanie jest nastepujace ktore diody smd wybrac czy 0805 czt 0603? czy voltowo bedzie ok?? czy ktos juz to wczesniej probowal zrobic?! Pozdrawiam i czekam na opinie! Jocker01
Gość zdeniu Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 :shock: psrtyknij jakąś fotke tych diod bo nie widzialem jeszcze takiego licznika na diodach powinny byc normalnie zarowki
jocker01 Opublikowano 25 Października 2006 Autor Opublikowano 25 Października 2006 tez mi sie tak wydawalo, ale o dziwo jest inaczej, oto fotki, oto jak wygladaja moje zegary. Pozdrawiam Jocker01
bratpit Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Niewyglądają te zegary na europejską wersje - może dlatego.
jocker01 Opublikowano 25 Października 2006 Autor Opublikowano 25 Października 2006 jest to wersja uk! i jak mozecie Cos doradzic szanowni uzytkownicy??
Gość zdeniu Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Niewyglądają te zegary na europejską wersje - może dlatego. tu tez nie ueropejskie i maja zarowki cos bylo w nich kombinowane
bratpit Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Niewyglądają te zegary na europejską wersje - może dlatego. tu tez nie ueropejskie i maja zarowki cos bylo w nich kombinowane Mi to wygląda na ORI zobacz jak są otwory powycinane na kontrolki w środku szafy prostokątne jak po diode a w normalnych gdzie jest żarówka jest otworek okrągły.
jocker01 Opublikowano 25 Października 2006 Autor Opublikowano 25 Października 2006 nie bylo w nich nic kombinowane, wygldaja jak przymiarka do nowego typu! dlatego juz maja diody zamiast zarowek! no dobra tylko czy bede mial szanse jakos wymienic na biale?? Pozdrawiam Jocker01 [ Dodano: 27-10-2006, 19:44 ] witam! czyzby nikt nie mogl niczego podpowiedziec ci to za diody i jaka maja wartosc pozdrawiam Jocker01 [ Dodano: 01-11-2006, 13:06 ] ok chyba zrobie tak ze rozbiore jutro to znow i podlacze sama rozebrana plyte pod kable , wezme miernik wlacze swiatla i zmierze jaki prod dociera do diodek i sprawa bedzie zalatwiona, skoro nik jeszcze nie widzial taki zegarow no to ktos musi byc pierwszy co to sprawdzi, prawda Pozdrawiam i trzymajcie kciuki abym nic nie zepsul Jocker01 [ Dodano: 02-11-2006, 14:44 ] Witam! sprawdzilem jaka wartosc maja te diody! 1,80V! poradzicie ktore teraz kupic aby je zastapic? Pozdrawiam Jocker01
Rekomendowane odpowiedzi