Mad_Driver Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam Zostawiłem jak zwykle auto na parkingu przed blokiem (parking prywatny). Gdy wychodziłem rano do sklepu wszystko było OK. Po powrocie zauważyłem że ktoś przydzwonił mi w przedni zderzak ;/ Jak mam załatwić tą sprawę? Zgłosić się do administracji gdzie wynajmuję mieszkanie, na policję czy bezpośrednio do ubezpieczyciela? Co będzie najlepszym rozwiązaniem? Po raz pierwszy mam taką sytuację..pomóżcie! Mam tylko wykupione OC, AC nie posiadam. Moje autko to A4 B5 z 1995r. Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam Zostawiłem jak zwykle auto na parkingu przed blokiem (parking prywatny). Gdy wychodziłem rano do sklepu wszystko było OK. Po powrocie zauważyłem że ktoś przydzwonił mi w przedni zderzak ;/ Jak mam załatwić tą sprawę? Zgłosić się do administracji gdzie wynajmuję mieszkanie, na policję czy bezpośrednio do ubezpieczyciela? Co będzie najlepszym rozwiązaniem? Po raz pierwszy mam taką sytuację..pomóżcie! Mam tylko wykupione OC, AC nie posiadam. Moje autko to A4 B5 z 1995r. Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam może jest monitoring...
Mad_Driver Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kamery niby są ale teraz pytanie czy działają i czy załapały mój samochód.. Dziś wieczorem rozejrzę się po innych samochodach może wyłapie sprawce po śladach na jego samochodzie..jak się uda to sobie porozmawiamy.
tomekSSK Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wypytaj sąsiadów, może ktoś coś widział.
Onkel Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kolego nic nie zdziałasz nawet jak pokażą Ci monitoring. Może u was są lepsze kamery, które maja taką rozdzielczość żeby odczytać tablice. Kolegi tata jest policjantem. Im też jakis koleś autko przerysał w nocy na parkingu. Owszem widać wszystko ale nie na tyle żeby komuś udowodnić że to on zrobił. Tutaj jeszcze był taki problem, że to nie był nikt z sąsiadów ale i tak podobno nic by nie pomogło. Bo musiał by mieć ewidentny dowód że to auto z tymi tablicami to zrobiło. Chyba, że znajdziesz świadka, który widział to i zapamiętał tablice.
Pulpit Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 raczej nic nie zrobisz mnie kiedyś pod tesco ktoś przy wyjeżdzaniu przejechał po błotniku na kamerach widać że samochód był ... biały ostatnio dostałem butelką w maskę z AC dają mi 5 stów także też pupy nie urywa i szukam lakiernika, którry to zrobi w takich pieniądzach ,a łatwo nie jest
Rekomendowane odpowiedzi