Adriano545 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witam mam taki problem. Co ok 200-400 km zapala mi się Check engine. W vagu wyskakuja mi błędy: Warm Up Catalyst: Bank 1: Efficiency Below Threshold Warm Up Catalyst: Bank 2: Efficiency Below Threshold Co to może być za przyczyna? Katy do wymiany jak to dokładnie sprawdzić. Te błędy są zczytywane z tych dwóch pierwszych katów za silnikiem tak? Wszystkie sondy są własnie na tych pierwszych katach? Proszę o pomoc bo mnie już to wkurza. O i jeszcze wydaje mi się, że samochód słabo przyspiesza niewiem dokładnie bo od niedawna mam autko a wcześniej nigdy nie jeździłem samochodem z takim silinikiem.
wojtek26 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zrób kody gotowości i sie okaże co sie dzieje P.S. tam sa tylko 2 katy i 4 sondy bo z twojego opisu mozna wywnioskowac cos innego.
Adriano545 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Kody gotowości czyli?????? Ja jestem zielony w tym 2 katy?(czyli katy to tylko te od razu za silnikiem na których są sondy) a te dwie puszki po środku auta to co to?
Rekomendowane odpowiedzi