Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] osłona prawego progu, nietypowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Strzaskalem sobie plastikowa oslone prawego progu (nawet nie pytajcie jak :P), wyglada to teraz nieciekawie: img009uj8.th.jpg ;(

Czy ktos wie gdzie moglbym kupic cos takiego do A4 1995 sedan?

Pozdrawiam!

Opublikowano

W ASO lub allegro, ale na allegro za duzego wyboru nie ma. Tez szukałem tyle ze do B6 i kupiłem w serwisie.

Opublikowano

Szukaj jakiegos auta do rozbiorki.. :rolleyes:

Opublikowano

Na naszym forum jest kolega co ma używane części do A4. Niestety nie pamiętam nicku, ale wstawiam Ci jego profil z allegro. Dzwoń i pytaj.

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=496331

Opublikowano

podepnę sie do pytania

ma ktoś pojęcie jak tą listwę się montuje i wcześniej zdejmuje?

czy tam są jakieś zaczepy czy jest to mocowane na klej, na co uważać przy demontażu?

Opublikowano

...kiedys chcialem zerwac taka listwe na szrocie... w sumie nie udalo mi sie calkowicie, ale to co widzialem to byla zdaje sie przymocowana na takiej tasmie ktora z dwoch stron sie klei...

Opublikowano
  • Autor

Udalo mi sie dorwac na Allegro poszukiwana czesc :). Swoja droga 95% sprzedajacych (po wykonaniu do nich telefonu) sprawia wrazenie, ze klient jest zlem koniecznym, a terminy "fachowa informacja" lub "rzeczowa rozmowa" sa terminami totalnie abstrakcyjnymi. Polecilbym jedna naprawde kompetentna osobe, ale nie wiem czy taka reklama na forum miesci sie w granicach zasad :).

A co do montazu... sam jeszcze nie wiem czy bede robil to sam czy komus zlece. Wyglada na to, ze listwa - jak napisal kolega wczesniej - przymocowana jest tasma dwustronna. Wniosek taki, ze zdjecie starej wiaze sie z oderwaniem jej "na zywca". Hmm... nie podoba mi sie to.

Opublikowano

Polecilbym jedna naprawde kompetentna osobe, ale nie wiem czy taka reklama na forum miesci sie w granicach zasad :).

wydaje mi się że reklama, która może pomóc forumowiczom z pewnością mieści się w granicach zasad :wink4:

Opublikowano

Ja bym się nie zastanawiał nad taką kwestią, jak ktoś jest dobry to wręcz należy podać na niego namiary.

Możliwe że to komos pomoże.

A o to przecież na tym forum chodzi.

Opublikowano
  • Autor

No coz, skoro tak mowicie... ;) Kupilem od czlowieka majacego ksywe na Allegro "vipoz84" - stan jego konta nie zacheca do zakupow i nadmiernego optymizmu, ale moge mowic o tym, czego sam doswiadczylem. Na kilkanascie telefonow do innych "sprzedawcow" on jeden wykazal prawdziwe zaangazowanie (nie wiem, moze mialem niefart) i chec pomocy. Dokladnie sie wypytal o co chodzi (wlacznie z zapytaniem w jaki sposob mialem kolizje, aby upewnic sie czy na pewno mowimy o tej samej czesci), obiecal, ze wysle kurierem tego samego dnia... coz, nastepnego dnia juz mialem czesc. Gosc ma rozne rzeczy do A4 i generalnie sprawial wrazenie kumatego ;). Za kompletna oslone prawego progu zaplacilem 80 zl.

W weekend bede sie meczyl z instalacja tejze, wiec po weekendzie napisze jak zrobic to najlepiej, zeby zepsuc jak najmniej :D.[br]Dopisany: 27 Marzec 2008, 19:27 _________________________________________________Poszlo gladko. Listwe wystarczy podwazyc np. srubokretem i schodzi jak maselko ;). Nowa trzeba dobrze przymierzyc (wczesniej naklejajac tasme klejaca dwustronna), bo jesli juz przylozymy (przykleimy), to przesuniecie o cm w lewo lub w prawo celem korekty jest niemozliwe, trzeba znowu sciagac calosc. Ogolnie banal :).