Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Danielom - 2 sprawy mam

1. Brawo za wzięcie spraw w swoje ręce i organizację zlocików w kolejnym mieście :good:

2. Jeżeli wątek ma być podwieszony i być informacyjnym dla wszystkich to popraw proszę wszystkie błędy żeby wiochy nie było :wink4:

Ps. no i też wpadnę od czasu do czasu :)

1.Dzięki :good:

2. Oj tam pare polskich znaków, zrobione :)

ad P.S zapraszamy :)

oczywiście nie żebym się czepiał - bo z nas żadni poloniści - chodzi tylko o pierwszego posta ( czyli posta informacyjnego ) żeby przynajmniej tam tekst był poprawny :wink4:

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:29_________________________________________________ :good:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:30_________________________________________________Danielom - i jeszcze jedna koleżeńska uwaga, która powinna Ci pomóc w rozkręcenie zlotów (wymaga trochę poświęcenia czasu ale mi metoda pomogła )

Napisz PW o krótkiej treści informacyjnej i powstałych zlotach do wszystkich osób w promieniu np.10 cz 15km

możesz skorzystać z opcji wyszukiwania użytkownika - wpisujesz konkretne miasto czy wioskę i walisz PW do wszystkich którzy Ci się ukazali

zejdzie Ci na to jednorazowo z godzinkę czy dwie - wyślesz PW w ilości może 100 może 200 - ale jakiś % napewno się odezwie i wpadną :wink4:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 733,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Danielom - 2 sprawy mam

1. Brawo za wzięcie spraw w swoje ręce i organizację zlocików w kolejnym mieście :good:

2. Jeżeli wątek ma być podwieszony i być informacyjnym dla wszystkich to popraw proszę wszystkie błędy żeby wiochy nie było :wink4:

Ps. no i też wpadnę od czasu do czasu :)

1.Dzięki :good:

2. Oj tam pare polskich znaków, zrobione :)

ad P.S zapraszamy :)

oczywiście nie żebym się czepiał - bo z nas żadni poloniści - chodzi tylko o pierwszego posta ( czyli posta informacyjnego ) żeby przynajmniej tam tekst był poprawny :wink4:

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:29_________________________________________________ :good:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:30_________________________________________________Danielom - i jeszcze jedna koleżeńska uwaga, która powinna Ci pomóc w rozkręcenie zlotów (wymaga trochę poświęcenia czasu ale mi metoda pomogła )

Napisz PW o krótkiej treści informacyjnej i powstałych zlotach do wszystkich osób w promieniu np.10 cz 15km

możesz skorzystać z opcji wyszukiwania użytkownika - wpisujesz konkretne miasto czy wioskę i walisz PW do wszystkich którzy Ci się ukazali

zejdzie Ci na to jednorazowo z godzinkę czy dwie - wyślesz PW w ilości może 100 może 200 - ale jakiś % napewno się odezwie i wpadną :wink4:

Dzięki Mirku za rade, zacząłem właśnie od pisania PW do znanych mi nicków, ale o opcji z miastem nie pomyślałem, też to wykorzystam :)

Opublikowano

ojj...teraz w najbliższych dniach to będzie gorąco :gwizdanie:

:decayed: :decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:38_________________________________________________łłosz curva...Żorskie się pisze z małej literki :embarrassed:

Opublikowano

w czwartek idę na urodziny więc odpadam - ale przed nowym rokiem chętnie wpadnę - może uda mi się zabrać kilka furek :wink4:

Opublikowano

oo...zapowiada się ciekawie :cool1:

Opublikowano

Keżorkowi też pomagaliśmy na początku w rozkręceniu Katowickich bo jak wszędzie początki są trudne......................no i tak się rozkręcili że nas ze stronami wyj..bali :decayed:

Opublikowano

a tak poza tym...w czwartek urodziny...bezalkoholowe chyba :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:52_________________________________________________uważaj, bo nawet nie wiesz a bedzie 5000 stron :polew:

Opublikowano

a tak poza tym...w czwartek urodziny...bezalkoholowe chyba :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:52_________________________________________________uważaj, bo nawet nie wiesz a bedzie 5000 stron :polew:

i tak trzymać :good::)

Opublikowano

myślę, że jak "to" za trybi to będzie z górki :wink4:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:55_________________________________________________ooo...widzę, że i Stanley w gościach podgląda tutaj :cool1:

Opublikowano

Keżorkowi też pomagaliśmy na początku w rozkręceniu Katowickich bo jak wszędzie początki są trudne......................no i tak się rozkręcili że nas ze stronami wyj..bali :decayed:

będzie :good::wink4:

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:57_________________________________________________grunt ,że są chęci :wink4:

Opublikowano
  • Autor

otworzą TWINPIGS to bedzie po blisku na gokarty :D

Opublikowano

u mnie prawie zawsze te chęci :decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:58_________________________________________________

marzyciel :polew:
Opublikowano

haa...będę pierwszy :decayed:

no i ładniee...Prezesie :naughty:

Bez takich mi tu, bo nie jeden już obrósł przez to w piórka :decayed:

Opublikowano

myślę, że jak "to" za trybi to będzie z górki :wink4:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:55_________________________________________________ooo...widzę, że i Stanley w gościach podgląda tutaj :cool1:

najgorsze pierwsze 2-3 lata - potem już leci :polew:

Opublikowano

:polew:

to potem będę zwał go KUDŁACZ :decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:00_________________________________________________

najgorsze pierwsze 2-3 lata - potem już leci :polew:

toś pojechał po bandzie z tym :polew:
Opublikowano
  • Autor

Dokładnie, tutaj wszyscy na jednym poziomie :P:good:

Opublikowano

i to się ceni Danieluuu... :wink4:

Opublikowano

gokart są w Warszowicach :naughty: 4 km obok :decayed:

Opublikowano

Dokładnie, tutaj wszyscy na jednym poziomie :P:good:

i bardzo dobrze - to tak jak u nas - nikt się nie wychyla - wszyscy równo robią co im karzę

:polew: :polew:

Opublikowano

nawet nie wiedziałem :mysli: ale zapewne takie co zapierlalają 30km/h :blink: