Opublikowano 18 Grudnia 201114 l Autor otworzą TWINPIGS to bedzie po blisku na gokarty gokart są w Warszowicach 4 km obok Sa ale niestety na otwartym terenie a to zima kicha. Zawsze mozna wyskoczyc do Sosnowca badz Tychów
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l haa...będę pierwszy no i ładniee...Prezesie Bez takich mi tu, bo nie jeden już obrósł przez to w piórka Dokładnie, tutaj wszyscy na jednym poziomie i bardzo dobrze - to tak jak u nas - nikt się nie wychyla - wszyscy równo robią co im karzę :polew: Przyjade popatrzeć w piątek
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l haa...będę pierwszy no i ładniee...Prezesie Bez takich mi tu, bo nie jeden już obrósł przez to w piórka Dokładnie, tutaj wszyscy na jednym poziomie i bardzo dobrze - to tak jak u nas - nikt się nie wychyla - wszyscy równo robią co im karzę :polew: mnie to tylko się kojarzy z tą emotką :polew:
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l pokozoł synek normalnie ........... a posty lecą zanim napisze i nacisne Wyslij -> Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? ejjjj nooooooo.............
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l haa...będę pierwszy no i ładniee...Prezesie Bez takich mi tu, bo nie jeden już obrósł przez to w piórka Dokładnie, tutaj wszyscy na jednym poziomie i bardzo dobrze - to tak jak u nas - nikt się nie wychyla - wszyscy równo robią co im karzę :polew: ja uhhm
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l haa...będę pierwszy no i ładniee...Prezesie Bez takich mi tu, bo nie jeden już obrósł przez to w piórka Dokładnie, tutaj wszyscy na jednym poziomie i bardzo dobrze - to tak jak u nas - nikt się nie wychyla - wszyscy równo robią co im karzę :polew: mnie to tylko się kojarzy z tą emotką :polew: u nas naprawdę tak jest: kiedyś przywiozłem piwo na zlota i powiedziałem bierzcie ile chcecie - i nikt się nie wychylił - wszyscy brali
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l To co kiedy pierwszy oficjalny spot Żorski bo trza sie zapisac w historii klubu a w poniedziałek ustalanie godzin pracy to trza wiedziec co i jak pochytac ... :gwizdanie:
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l haa...będę pierwszy no i ładniee...Prezesie Bez takich mi tu, bo nie jeden już obrósł przez to w piórka Dokładnie, tutaj wszyscy na jednym poziomie i bardzo dobrze - to tak jak u nas - nikt się nie wychyla - wszyscy równo robią co im karzę :polew: Przyjade popatrzeć w piątek pozwolisz ,że potowarzyszę od A1 :gwizdanie:
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l będziesz hammer ? jeszcze nie wiem czy na 100% ale wybrałbym się Teraz patrzę że macie zlot wigilijny
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l masz mułowatego kompa, że nie odświeża chciołbyś mom v6 :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l haa...będę pierwszy no i ładniee...Prezesie Bez takich mi tu, bo nie jeden już obrósł przez to w piórka Dokładnie, tutaj wszyscy na jednym poziomie i bardzo dobrze - to tak jak u nas - nikt się nie wychyla - wszyscy równo robią co im karzę :polew: mnie to tylko się kojarzy z tą emotką :polew: u nas naprawdę tak jest: kiedyś przywiozłem piwo na zlota i powiedziałem bierzcie ile chcecie - i nikt się nie wychylił - wszyscy brali :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l będziesz hammer ? jeszcze nie wiem czy na 100% ale wybrałbym się Teraz patrzę że macie zlot wigilijny tymbardziej musisz być - zresztą wszyscy są zaproszeni
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l ja w czwartek biorę urlop już postanowione a jak nie będą chcieli dać to UŻ-eta biorę
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l będziesz hammer ? jeszcze nie wiem czy na 100% ale wybrałbym się Teraz patrzę że macie zlot wigilijny tymbardziej musisz być - zresztą wszyscy są zaproszeni To przyjadę się podzielić płytą z Tobą
Opublikowano 18 Grudnia 201114 l będziesz hammer ? jeszcze nie wiem czy na 100% ale wybrałbym się Teraz patrzę że macie zlot wigilijny tylko zamiast karpia będą kebaby :polew: :polew: