Opublikowano 11 Kwietnia 201214 l Autor Z wlasnej woli wstalbym pewnie kolo 14-15, teraz wstalem bo musze
Opublikowano 11 Kwietnia 201214 l Pany to kto bedzie w czwartek ??? Bo może mi sie pozmienia w pracy i bede i na Żorach i na Gliwicach....
Opublikowano 11 Kwietnia 201214 l jasny gwint to się określ bo nie wiem ,czy mam jechać ,czy nie ---------- Post added at 10:21 ---------- Previous post was at 10:19 ---------- dobra zaryzykuję przyjadę
Opublikowano 11 Kwietnia 201214 l Autor No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu
Opublikowano 11 Kwietnia 201214 l Pany to kto bedzie w czwartek ??? Bo może mi sie pozmienia w pracy i bede i na Żorach i na Gliwicach.... zastanawiałem się czy przyjechać ale w takim razie nie dam rady niestety. coś mi wypadło
Opublikowano 11 Kwietnia 201214 l Dobra ... ja postaram się jakos pochytac temat zgarniecia tomasza ... Pany frekwencja sie szykuje dobra ... szkoda że nie ma gdzie upalać grila ---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ---------- No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu Danielom ty o której bedziesz ??? Normalnie czy znów na 21 jak wszyscy pojadą do domu
Opublikowano 11 Kwietnia 201214 l Autor Dobra ... ja postaram się jakos pochytac temat zgarniecia tomasza ... Pany frekwencja sie szykuje dobra ... szkoda że nie ma gdzie upalać grila ---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ---------- No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu Danielom ty o której bedziesz ??? Normalnie czy znów na 21 jak wszyscy pojadą do domu Synek, ja nie daje d*py jak Ty i po drugiej zmianie przyjeżdżam, dlatego po 21. W tym tygodniu będę na 19 Poza tym, byłeś 2x więc skąd możesz wiedzieć kto wtedy jest Możliwe, że grill już będzie tam działał na zewnątrz.
Opublikowano 11 Kwietnia 201214 l Dobra ... ja postaram się jakos pochytac temat zgarniecia tomasza ... Pany frekwencja sie szykuje dobra ... szkoda że nie ma gdzie upalać grila ---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ---------- No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu Danielom ty o której bedziesz ??? Normalnie czy znów na 21 jak wszyscy pojadą do domu Synek, ja nie daje d*py jak Ty i po drugiej zmianie przyjeżdżam, dlatego po 21. W tym tygodniu będę na 19 Poza tym, byłeś 2x więc skąd możesz wiedzieć kto wtedy jest Możliwe, że grill już będzie tam działał na zewnątrz. No i OK tylko tak co z Twoją wpadniesz ... Ja bede krótko po 19 max 19:30 i po drodze na 90% zgarniam Tomasza chyba że Glut tez pojedzie i oni sie zbiora razem a ja może zabiore dziadka dimana ... który sie na dzień dzisiejszy zatanawia ...
Opublikowano 11 Kwietnia 201214 l Siemanko Widzę że frekwencja spora, Mario dzięki wielkie za chęci ale jak masz tyle się wracać to bez sensu, nie będę Cię ciągał. W sumie to jak lakiernik się wyrobi to przyjadę moim ale dzisiaj jeszcze nie wiem. Będę wiedział jutro około 17.00-18.00