Opublikowano 23 Czerwca 201214 l danielom autko wyczyszczone. Efekt :kox: Rozumiem, że tapicerka wyprana .
Opublikowano 23 Czerwca 201214 l ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia.
Opublikowano 23 Czerwca 201214 l ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia. Wiem, bo do Ostravy mam 5min
Opublikowano 23 Czerwca 201214 l Autor tak, wszystko Slawek robil foty wiec jak mi podesle to wrzuce http://a4-klub.pl/slaskie-48/pranie-tapicerki-237927/#post2918475
Opublikowano 23 Czerwca 201214 l ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia. Wiem, bo do Ostravy mam 5min ciekawe przy jakiej prędkości:decayed: ??
Opublikowano 23 Czerwca 201214 l ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia. Wiem, bo do Ostravy mam 5min ciekawe przy jakiej prędkości:decayed: ?? ponaddźwiękowej:grin:
Opublikowano 24 Czerwca 201214 l ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia. Wiem, bo do Ostravy mam 5min ciekawe przy jakiej prędkości:decayed: ?? ponaddźwiękowej:grin: Ja z BB jadę jakieś 30 Minut. W PL nie przekraczam 150 a w CZ i tak nie poszalejesz
Opublikowano 24 Czerwca 201214 l ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia. Wiem, bo do Ostravy mam 5min ciekawe przy jakiej prędkości:decayed: ?? Przy 120kmh na autostradce ---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ----------
Opublikowano 24 Czerwca 201214 l Przemek, jak wiem że 2.5Tdi nie jadą w B5 ale w B6 to już masakra, chyba lepiej na rower się przesiąść Dzień dobry
Opublikowano 24 Czerwca 201214 l Przemek, jak wiem że 2.5Tdi nie jadą w B5 ale w B6 to już masakra, chyba lepiej na rower się przesiąść Dzień dobry A tobie o co kaman???? lepsze 2,5 niż kosiarka a ja na ten silnik nie nażekam miałem już taki w Pasacie i teraz w B6 daje radę ja tylko pilnuję żeby wymieniać olej co 10k i wszystko. Na prawdę nie wiem do czego bijesz??!! P.S. a co myślę na temat rowrzystów sobie na bielskim przeczytaj bo mi się nie chce tutaj też wk..wiać
Opublikowano 24 Czerwca 201214 l Przemek, jak wiem że 2.5Tdi nie jadą w B5 ale w B6 to już masakra, chyba lepiej na rower się przesiąść Dzień dobry A tobie o co kaman???? lepsze 2,5 niż kosiarka a ja na ten silnik nie nażekam miałem już taki w Pasacie i teraz w B6 daje radę ja tylko pilnuję żeby wymieniać olej co 10k i wszystko. Na prawdę nie wiem do czego bijesz??!! P.S. a co myślę na temat rowrzystów sobie na bielskim przeczytaj bo mi się nie chce tutaj też wk..wiać przeczytałem i wyraziłem również swoją opinię na temat co napisałeś... Poprostu chyba jakaś trauma z dzieciństwa Cię dręczy, albo dostałeś różowy rowerek:whistling:
Opublikowano 24 Czerwca 201214 l Przemek, jak wiem że 2.5Tdi nie jadą w B5 ale w B6 to już masakra, chyba lepiej na rower się przesiąść Dzień dobry A tobie o co kaman???? lepsze 2,5 niż kosiarka a ja na ten silnik nie nażekam miałem już taki w Pasacie i teraz w B6 daje radę ja tylko pilnuję żeby wymieniać olej co 10k i wszystko. Kosiarka to jest 1.6 i 1.8 bez T