Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hammer - a Tobie te drzwi pomalowali? . Mówiłem Ci mniej czyść, bo lakier zetrzesz :decayed: Mogli Ci od razu całość z 2 razy prze lakierować miałbyś więcej czyszczenia :grin:

---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ----------

Hammer na 320 za dużo roboty i jakieś 1500 nie moje :kwasny:

---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:30 ----------

A tak to wiesz 312 przód i na tył 288 :wink:

Jakie drzwi... Kuna nie pij... Ja się nie czepiam że gównem auto myjesz :decayed:

Jakie dużo roboty i jakie 1500 jeszcze mało wiesz...

312 nie hamuje bo jest dalej ten h*jowy zacisk co przy 288..

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 732,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Te moje do Ciebie nie da rady....bierz jak Tomek mówi :wink:

Opublikowano

No poszła plotka że Ci drzwi lakierują - Całe auto, nosz kurdę nie wiedziałem że tak szybko lakier Ci od czyszczenia zszedł. To już wiem czemu na spoty teraz nie jeździsz, bo podkład nie chce się tak błyszczeć :grin:

Wiem, wiem że zacisk kijowy. Ale chciałem po taniości pojechać. :wink:

Opublikowano

Po taniosci sie nie da niestety.

:wink:

Jak chcesz to Ci zestaw 320/288 zalatwie :wink:

Opublikowano

Hammer a tak po za tym dobry Ludwik nie jest zły :grin::decayed:

---------- Post dopisany at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:45 ----------

Arturoo, ja mam nowe tarcze prawie, jak się zjadą to będziemy myśleli :wink:

Opublikowano
No poszła plotka że Ci drzwi lakierują - Całe auto, nosz kurdę nie wiedziałem że tak szybko lakier Ci od czyszczenia zszedł. To już wiem czemu na spoty teraz nie jeździsz, bo podkład nie chce się tak błyszczeć :grin:

No popatrz był dwa razy na spocie i kozaka zgrywa :grin: raz to specjalnie po kluczyki do radia przyjechał a drugi raz bo nie padało :polew: a auto tak pucuje bo chce mieć tak ładne jak Twoja 80siatka bo później chce za auto 85tys dostać :decayed:

Opublikowano

Tarcze zawsze idzie sprzedać ;)

btw ide nyny rano o 5:30 pobudka , :hi:

Opublikowano

Ej, kurde nie napinaj się tak że przyjechałem po klucze. Jedynie po co jeżdżę to tylko po to aby dobrze zjeść :grin: Nie no żartuje, ale jedzonko pierwsza klasa. Za tydzień spróbuje tego szaszłyka :naughty: Ale nie sądziłem że kiełbasa, bułka i ogórek mogą tak dobrze smakować :whistling:

Po za tym, zawsze jest u was miło i wesoło - więc będę przyjeżdżał jak tylko będę miał możliwość (patrz co tydzień) A i dzięki za wytłumaczenie że sprej i suszarka nie działa. Ci z VagŚląsk dalej myślą że to sprawdzony sposób :kox:

Opublikowano
Ej, kurde nie napinaj się tak że przyjechałem po klucze. Jedynie po co jeżdżę to tylko po to aby dobrze zjeść :grin: Nie no żartuje, ale jedzonko pierwsza klasa. Za tydzień spróbuje tego szaszłyka :naughty: Ale nie sądziłem że kiełbasa, bułka i ogórek mogą tak dobrze smakować :whistling:

Po za tym, zawsze jest u was miło i wesoło - więc będę przyjeżdżał jak tylko będę miał możliwość (patrz co tydzień) A i dzięki za wytłumaczenie że sprej i suszarka nie działa. Ci z VagŚląsk dalej myślą że to sprawdzony sposób :kox:

Dość głupot, idź spać i do czwartku :wink:

Opublikowano

Dość głupot, idź spać i do czwartku :wink:

Amen ...;)

---------- Post dopisany at 01:02 ---------- Poprzedni post napisany at 01:01 ----------

btw ide nyny rano o 5:30 pobudka , :hi:

Ja też :hi:

Dzwoń do mnie bo moge przyspać ;)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ----------

a właśnie...Kuna...stałeś dziś w lasku co się na kwk "Borynia" jedzie, koło 8.45, bo nawet rzekłbym, że to Twoje autko:wink: b6 sedan, 17" i czarne szyby i ten dziwny kolor:whistling::decayed:

Opublikowano

Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ????

Opublikowano
Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ????

Lepsze zoo masz w Ostravie ;)

Opublikowano
  • Autor

autko wyczyszczone.

Efekt :kox::kox: