Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto będzie w czwartek na spocie? Sławek będziesz? Jeśli tak to może staniemy na kresce :decayed: .

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 735 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kto będzie w czwartek na spocie? Sławek będziesz? Jeśli tak to może staniemy na kresce :decayed: .

proszę jaki Kogut :decayed:

Hammer czyli na darmo te lekcje ,które Piotrowi dawaliśmy w drodze na spoty bielskie jakiś skutek odniosły :decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

ja będę :wink:

Opublikowano

Uczyłem się od najlepszych :wink: . Sławek sam zaproponował i w sumie to sam jestem ciekaw czy klekot z podobną mocą sobie poradzi.

Opublikowano

Na to wygląda :decayed: ale przecież wiesz że kreski są dla leszczy, liczą się łuki :decayed:

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ----------

Uczyłem się od najlepszych :wink: . Sławek sam zaproponował i w sumie to sam jestem ciekaw czy klekot z podobną mocą sobie poradzi.

Z tego co wiem to Sławek jest na wczasach :whistling:

Opublikowano
złośliwie bym Ci doradził ładną 16"

a po kumpelsku bierz 18" i za rok będziesz żałował ,że jednak nie brałeś 19" :decayed::wink:

mądrze człowiecze prawisz:decayed:

a co do czwartku, to będę (po 20) jeśli kumpel ze ściany będzie:wink:

Opublikowano
  • Autor

My bedziemy w koncu :)

Opublikowano

Tomek nad łukami to niech on sam popracuje....pamiętasz tą b5 w Gorzycach co za mną koleś leciał.....:whistling:

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:39 ----------

Tomek nad łukami to niech on sam popracuje....pamiętasz tą b5 w Gorzycach co za mną koleś leciał.....:whistling:

Ja pamiętam a może się mylę jakiegoś smerfa w B5 w Jastrzębiu co na łuku autobus wyprzedzał :eusathink: i to jak dobrze pamiętam z prawej strony :whistling:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
:hi: Pozdrowienia z Rewala.
Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano

Bardzo chętnie , ale w przyszły czwartek , jestem na urlopie:beach:

Opublikowano
  • Autor

Do 170-180 masz szanse, dalej braknie Ci skrzyni :P

Opublikowano

Do 170-180 masz szanse, dalej braknie Ci skrzyni :P

przez ten cas odjedzie na tyle ,że będzie miał zapas :wink: niutki go poratują :wink:

Opublikowano

Sławek spoko, innym razem :wink: .

Tomek masz rację z tymi łukami, wiem że moc i moment to nie wszystko. Co z tego że będę szybko się rozpędzał jak na łuku będę musiał odpuścić bo auto nie będzie się trzymać drogi. Sam to nie raz tłumaczę w robocie tym patałachom co myślą, że jak dowalą mocny silnik do jakieś starej corsy to będą wszystkich objeżdżać :facepalm: . Chodzi mi o sprawdzenie które auto pojedzie lepiej do ok 180-200km/h. Wiem że jak bym jechał z Tobą i Arturem np do Bielska to zostawilibyście mnie daleko w tyle mimo, że teoretycznie mam trochę lepsze odejście. Nad trakcją w aucie też się popracuje choć nie jest najgorzej ale i tak nie mam się co równać z Wami umiejętnościami i odwagą w łukach :wink: . Tomek mam nadzieje że też będziesz bo chciałem się Ciebie poradzić odnośnie lakieru.

Opublikowano

Sławek spoko, innym razem :wink: .

Tomek masz rację z tymi łukami, wiem że moc i moment to nie wszystko. Co z tego że będę szybko się rozpędzał jak na łuku będę musiał odpuścić bo auto nie będzie się trzymać drogi. Sam to nie raz tłumaczę w robocie tym patałachom co myślą, że jak dowalą mocny silnik do jakieś starej corsy to będą wszystkich objeżdżać :facepalm: . Chodzi mi o sprawdzenie które auto pojedzie lepiej do ok 180-200km/h. Wiem że jak bym jechał z Tobą i Arturem np do Bielska to zostawilibyście mnie daleko w tyle mimo, że teoretycznie mam trochę lepsze odejście. Nad trakcją w aucie też się popracuje choć nie jest najgorzej ale i tak nie mam się co równać z Wami umiejętnościami i odwagą w łukach :wink: . Tomek mam nadzieje że też będziesz bo chciałem się Ciebie poradzić odnośnie lakieru.

zawsze można do autobusu się przytulić :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Wolałbym nie :decayed: . Artur dzisiaj rano o 5.30 mijałem się z Twoim ojcem obok basenu za ZMP w Kłokocinie. Że ja ta taki kolorek B6 nie trafiłem :kwasny: .

Opublikowano

on ma jak ja ....fajny kolorek i golasa :decayed:

Opublikowano

Tak, akurat golasa :decayed: .