Opublikowano 15 Września 201213 l Mam zapytanie coraz bardziej chodzi za mną jakaś telewizja tzn: cyfrowy polsat, n, czy tam cyfra...zna się ktoś na tym. Co jest warte?? Pytam bo nigdy się tymi cyfrówkami nie interesiłem:decayed:
Opublikowano 15 Września 201213 l Ja mam Full Pakiet z Polsatu łącznie z wypożyczalnią filmów, HBO, pakiet filmowy, pakiet bajki, pakiet sport, pakiet seriale - Polecam na Polsacie dużo ciekawych transmisji leci
Opublikowano 15 Września 201213 l tyś je komornikiem Ciebie stać :decayed: mówimy o przyziemnych rzeczach tzn cenach
Opublikowano 15 Września 201213 l Ja ma N dużo kanałów w HD za free, a w sumie tylko discovery i national geographic oglądam
Opublikowano 15 Września 201213 l Ja też mam masę HD - wiesz co płace 90zł na miesiąc nie ma źle:wink:
Opublikowano 15 Września 201213 l właśnie się zastanawiam co se wziąć, ja ogólnie tv nie oglądam...ale co byś trzeba było mieć ---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- Ja ma N dużo kanałów w HD za free, a w sumie tylko discovery i national geographic oglądam jak jad o świerklan to tylko te oglądam, więc mamy podobny gust:grin:
Opublikowano 15 Września 201213 l Ja też mam masę HD - wiesz co płace 90zł na miesiąc nie ma źle:wink: To dużo, ja płacę 65zł i muszę zadzwonić do nich żeby HBO wyłączyli, bo tego nie oglądam..
Opublikowano 15 Września 201213 l Ja ma N dużo kanałów w HD za free, a w sumie tylko discovery i national geographic oglądam jak jad o świerklan to tylko te oglądam, więc mamy podobny gust:grin: To bierz N, trzy pakiety tematyczne + BBC historia 2zł = 50zł mies.
Opublikowano 15 Września 201213 l wujek z Połomi ma "enkę" już łohohooo...od początku jak powstawała i niby nic złego se nie da powiedzieć i tez mówi, że kolejną umowę podpisze...więc może coś w tym jest ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- jeszcze Pucuś doyebał do kotła i "enka" będzie leżała
Opublikowano 15 Września 201213 l chyba se otworzę piffko...chyba nie ma w okolicy jakiegoś spota ?? Dziś już raczej nie no to pssyt:decayed: ja w pracy więc powinien być spokój najbliższy to jakieś alu 17 na zimę ...potem .....się obada Arturoo bier moje Wiesz jakie mam DEZENT F 17" 5x112 NIEMIECKA JAKOŚĆ ! MONTAŻ (2602728540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Twardę nie jakieś chiny nie mam takich pieniędzy ,mogę dać kilka stówek max
Opublikowano 15 Września 201213 l chyba se otworzę piffko...chyba nie ma w okolicy jakiegoś spota ?? Dziś już raczej nie no to pssyt:decayed: ja w pracy więc powinien być spokój no właśnie...musiałbym skądś dopaść Twój grafik ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- dobra zmykam dobranoc
Opublikowano 15 Września 201213 l jeszcze Pucuś doyebał do kotła i "enka" będzie leżała kumpel w SJZ to sprzedaje ,możemy się kiedyś zgadać i podjedziemy do niego
Opublikowano 15 Września 201213 l jeszcze Pucuś doyebał do kotła i "enka" będzie leżała kumpel w SJZ to sprzedaje ,możemy się kiedyś zgadać i podjedziemy do niego Zamówi na stronie N, szkoda ropy żeby kumpla odwiedzać
Opublikowano 15 Września 201213 l ale idzie negocjować dobre ceny ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- podobnie jak z cenami Play'a
Opublikowano 15 Września 201213 l ale idzie negocjować dobre ceny ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- podobnie jak z cenami Play'a No nie wiem...
Opublikowano 15 Września 201213 l A ma ktoś znajomości w Orange? Chce kupić abonament bez telefonu i chcę wyłuskać jak najwięcej minut