Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 733,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Moczka ,makówka uff :facepalm: coś mi się zdaje że będzie tak:grin:

powg.jpg

Opublikowano

Ojj taaaak :decayed: Pyszności

Opublikowano

Szydera poleciała widze :decayed:

Opublikowano
:hi: Wesołych
Opublikowano

Stanley a co nie mieścicie sie juz z wózkiem do a4? czy potrzebować będziecie 2wózki?:naughty:

moja tak jak napisał Mervin - średnio jak się nie zapirdala ok 10-11L, jak zupełnie spokojnie bez szaleństw to z 7-8L, a jak się pogoni trochę to ok 15L/100.. więc taka A6 myślę że 1L więcej łyknie..

Arturo, Hammer ma rację moja nie jedzie, muszę w końcu na jakiś program skoczyć bo ileż można serią jeździć:facepalm:

:decayed:

---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ----------

Mervin śliczna ta Twoja nowa :shock3:

:slina:

Opublikowano

Stanley a co nie mieścicie sie juz z wózkiem do a4? czy potrzebować będziecie 2wózki?:naughty:

moja tak jak napisał Mervin - średnio jak się nie zapirdala ok 10-11L, jak zupełnie spokojnie bez szaleństw to z 7-8L, a jak się pogoni trochę to ok 15L/100.. więc taka A6 myślę że 1L więcej łyknie..

czas pokaże, tylko nie wiadomo co było by lepsze: 1.8T, 2.7BIT czy 2,5TDI ( 180KM) :whistling: musi być q... najwięcej do wyboru jest 2,5tdi, dwóch pozostałych na jakimś sensownym wypasie, w dobrym stanie technicznym praktycznie nie ma :thumbdown:

Opublikowano

czas pokaże, tylko nie wiadomo co było by lepsze: 1.8T, 2.7BIT czy 2,5TDI ( 180KM) :whistling: musi być q... najwięcej do wyboru jest 2,5tdi, dwóch pozostałych na jakimś sensownym wypasie, w dobrym stanie technicznym praktycznie nie ma :thumbdown:

pytasz a wiesz, oczywiście 2,7bT - a6 i allroadów też jest dużo.. Silnik tylko drogi w eksploatacji ale podobno fajny:kox:

Opublikowano

no to pssyt...piffko a jutro to dopiero będzie baaam:decayed: :drunk:

Opublikowano

gdzie nie wejdę tam chleją :whistling:

Opublikowano

ykhymmm...Ty...fioletowy na katowickim też suchota nie panuje:whistling:

Opublikowano
ykhymmm...Ty...fioletowy na katowickim też suchota nie panuje:whistling:

dziwny macie fiolet, tam na południu :decayed:

Opublikowano

oj tam, oj tam...no rzeczywiście...dziwny:facepalm::decayed::grin:

Opublikowano

.....nie będzie lekko znaleźć.....

sam dziś bym się głęboko zastanowił nad benzyniakiem....ale na razie nie mam takich problemów finansowych więc się nie zastanawiam :decayed:

Opublikowano

:hi::hi: dzieki, no by biała bezawaryjnie 2 lata min pojezdziła :)

---------- Post dopisany at 09:13 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ----------

dla was pany http://a4-klub.pl/slaskie-91/slaski-bazar-sprzedam-kupie-zamienie-oddam-145308/index37.html#post3208809 cena po znajoosci PW/TEL:wink:

Opublikowano
Opublikowano