Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Nie gadaj bzdur. winiet nie trzeba, a czy duzo dalej, nie liczylem ale tragedi nie ma. w zeszlym roku wracalem z Hammerem tamtedy ale jakos mnie to nie ruszylo na pozytyw, moze jedynie widoki w gorach.

A bo co zakręt to musiałem na was czekać :decayed: co do km to według mnie jest bliżej, mniejszy ruch i widoki fajne.

Taa rzeczywiscie :D

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

Nie gadaj bzdur. winiet nie trzeba, a czy duzo dalej, nie liczylem ale tragedi nie ma. w zeszlym roku wracalem z Hammerem tamtedy ale jakos mnie to nie ruszylo na pozytyw, moze jedynie widoki w gorach.

Kilometrow nie liczylem wiec sie nie wypowiem....co do drogi jest pusciej ,spokojniej ,widoki , wiecej mi nie trza argumentow ;)

Moj post byl do Kuny. Co do spokojniej, napewno bo to glownie slowackie wsie :D

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 733,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hammer ja raz jechałem za Tobą i Sevesem do Żor co ledwo się zmieściłeś przed BMW :grin:

Kiedy to było...

downo i niy prowda:decayed::grin:
Opublikowano

Hammer ja raz jechałem za Tobą i Sevesem do Żor co ledwo się zmieściłeś przed BMW :grin:

Kiedy to było...

Kłamać to on też nie potrafi :grin:

Opublikowano

Kiedy to było...

Kłamać to on też nie potrafi :grin:

ja czy on ?? :bag:
Opublikowano

Hammer :whistling:

Opublikowano

aa...bo już myślałem :baseball::decayed:

Opublikowano
Kuna co Ty znowu wymyślasz...
wziął czegoś :kox: chyba za dużo:decayed:
Opublikowano

Chcę mi się piwa :grin::decayed: Za dużo prawa karnego na dzisiaj - przedawkowałem :grin: Ale piwa to bym się napił, spoko kupię sobie jutro kratę :naughty:

Opublikowano

Kuna tu najwięcej znowu gada o BT a jak przyjdzie co do czego to będzie milion wymówek czemu nie mógł jechać :whistling:

Opublikowano

Hammer zaliczkę zrobię w czwartek jak przelew dostanę to będziesz miał potwierdzenie. Muszę się tylko mojej spytać czy jedzie ze mną :wink:

Panowie ile teraz się płaci za przejazd Katowice-Wrocław autostradą :decayed:

Opublikowano

Kto do gliwi w pt?

Opublikowano
Kuna tu najwięcej znowu gada o BT a jak przyjdzie co do czego to będzie milion wymówek czemu nie mógł jechać :whistling:
ja jak widać jestem już potwierdzony...baa...My:decayed:

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

Udany Strzalik w City Rocku i żona przekonana:grin:

Opublikowano
ja jak widać jestem już potwierdzony...baa...My:decayed:

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

Udany Strzalik w City Rocku i żona przekonana:grin:

nie musiałem jej długo przekonywać... :wink: myślę, że jak zobaczyła mój nagi tors to na pewno pojedzie :decayed:

Opublikowano

no tak...wiedziałem, że to nie zostanie "bez słowa":grin: yhyym...raczej bebech:decayed: mieszczący kubik %:decayed:

Opublikowano
no tak...wiedziałem, że to nie zostanie "bez słowa":grin: yhyym...raczej bebech:decayed: mieszczący kubik %:decayed:

pijany byłeś :wink: ten z brzuchem to był Kędzior :decayed:

Opublikowano

:polew: yhym...dobrze:grin:

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------

pijany byłeś :wink: ten z brzuchem to był Kędzior :decayed:

rzekłbym, że normalnie bliźniaki widziałem:decayed::grin:

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------

spadam w wyro :lazy: dobrej nocki:hi:

Opublikowano

ale tu zamuła :hi: Panowie :grin:

Opublikowano
Mowa o a6? :grin::decayed: Nie stać mnie na jazdę 3.0 :whistling: jestem biednym studentem

To ledwo co to tylko z tyłu tak wygląda...z przodu jest zawsze miejsca i czasu od zarypania ;)

---------- Post dopisany at 05:11 ---------- Poprzedni post napisany at 05:08 ----------

:hi: