Opublikowano 18 Czerwca 201511 l Mam do wymiany tylne amory. Czy moglibyście mi jakieś polecic? Mam fabrycznie zawias 1BE a klasa wagowa tyłu to 10 Edytowane 18 Czerwca 201511 l przez Pretor
Opublikowano 18 Czerwca 201511 l W weekend jednak każdy z Rodzinką tego czasu chce spędzić Wiem wiem...tyle dobrze ze żonie mam wyrozumiała Pozdr. Moze kiedyś w tyg mi sie uda... Bilstein [emoji6] Mam do wymiany tylne amory. Czy moglibyście mi jakieś polecic? Mam fabrycznie zawias 1BE a klasa wagowa tyłu to 11
Opublikowano 18 Czerwca 201511 l Mam do wymiany tylne amory. Czy moglibyście mi jakieś polecic? Mam fabrycznie zawias 1BE a klasa wagowa tyłu to 10 ...z tego co tak czytam od czasu do czasu to właśnie Bilstein'y
Opublikowano 18 Czerwca 201511 l Dobry. Pustki panowie straszne. Pod szałasem trzy auta :-) Ja wczoraj ok 18 przejeżdżałem kolomszalasu i stała niebieska a5 a za nią a6 szara w avancie, moze to ktoś od nas.???
Opublikowano 19 Czerwca 201511 l Dobry. Pustki panowie straszne. Pod szałasem trzy auta :-) Poczekaj na pogode ;D: