Pretor Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ileev Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Hejo, potrzebuje szybko lampy na tył do Avanta. Znalazłem to: http://allegro.pl/audi-a4-b6-lampa-tylna-lewa-kombi-avant-oryginal-i5754041162.htmlDobra będzie? Spytałem sprzedawny czy jest kompletna, czy czegoś tam nie brakuje(wkładki czy coś) i powiedział, że wszystko jest. Brać czy znacie jakieś inne źródła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Hejo, potrzebuje szybko lampy na tył do Avanta. Znalazłem to: http://allegro.pl/audi-a4-b6-lampa-tylna-lewa-kombi-avant-oryginal-i5754041162.htmlDobra będzie? Spytałem sprzedawny czy jest kompletna, czy czegoś tam nie brakuje(wkładki czy coś) i powiedział, że wszystko jest. Brać czy znacie jakieś inne źródła?Ewentualnie zostaje ci wycieczka do jasienicy...skarbnica czesci30 minut drogi Ps. Daniel parkujesz czasami b6 na sikorskim i nie brakuje ci tak aby czasem spinki w nadkolu z przodu od strony kierowcy??? Edytowane 27 Października 2015 przez PrzemoS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ileev Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Hejo, potrzebuje szybko lampy na tył do Avanta. Znalazłem to: http://allegro.pl/audi-a4-b6-lampa-tylna-lewa-kombi-avant-oryginal-i5754041162.htmlDobra będzie? Spytałem sprzedawny czy jest kompletna, czy czegoś tam nie brakuje(wkładki czy coś) i powiedział, że wszystko jest. Brać czy znacie jakieś inne źródła?Ewentualnie zostaje ci wycieczka do jasienicy...skarbnica czesci30 minut drogi Ps. Daniel parkujesz czasami b6 na sikorskim i nie brakuje ci tak aby czasem spinki w nadkolu z przodu od strony kierowcy??? Na sikorskim parkuję zawsze Tutaj mieszkam. A co do spinek... pewnie tak, aktualnie wszystko się trzyma na trytytkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 k**wa spinki sobie brakujące wyszukują .... To czas leczyć! :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 k**wa spinki sobie brakujące wyszukują .... To czas leczyć! :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Hejka wszystkim, co do lamp, chyba posiadam na sprzedaż komplecik tylnych lamp do Avanta :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Hejka wszystkim, co do lamp, chyba posiadam na sprzedaż komplecik tylnych lamp do Avanta :-)Do lifta b5? Ile i czemu aż tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Hejka wszystkim, co do lamp, chyba posiadam na sprzedaż komplecik tylnych lamp do Avanta :-)Do lifta b5? Ile i czemu aż tyle? Nie do b5 tylko do b6. A co do ceny preferuje odbiór osobisty wtedy będziemy gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ja mam tylna do b5 ale przedlift i tylko jedna (lewa) Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jakby od kazdego cos pozbierac co lezy, to jeszcze by doszlo do tego ze z tych czesci auto by zlozyl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Bry :-) naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhimo Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 czołem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi