Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie był wóz tylko fajna marzanna :polew:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 733,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano

:hi:

Waham sie miedzy wymiana silnika a robieniem tego bo z tego co sie orientowałem to nie bedzie łatwo dostac dokładnie takie tłoki

Opublikowano

Pretor jeśli mam coś doradzić to zrobił bym tak rozebral bym to żeby być w 100% pewny ze to tłok. I wówczas szukał silnika a jeśli się okaże że to coś innego to wtedy mały remont. Bo to ze nie ma kompresji na jednym nie znaczy ze zaraz tłok szlag trafił. :-)

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Ale to już chyba jest rozebrane?

Opublikowano

Rysio rozebrałem silnik i na drugim jest mocne pęknięcie af122b451dbf72c41b83c89439152dd1.jpg a na pierwszym poczatek pekniecia a16c2073d45bc628c781b507bfa1adcc.jpg . Mialem zamiar dac do Was auto wymienic tłok jak bedzie z nim cos nie tak bo nie mam zbytnio warunkow jesli chodzi o zdjecie miski ale pozniej mysle sobie a jak bedzie uszkodzona gladz to i tak cala robota bedzie na nic bo i tak bede musial wymienic silnik wiec postanowilem najpierw sprawdzic co jest faktycznie nie tak. Jednak ze wzgledu na to ze jest problem z dostaniem identycznych tłokow rozwazam wymiane silnika

Opublikowano

gdbyś miał Q to widzę jedno rozwiązanie, w przypadku ośki to trzeba chyba wiadro przegubów na miesiąc :wink:

Opublikowano

Rysio rozebrałem silnik i na drugim jest mocne pęknięcie af122b451dbf72c41b83c89439152dd1.jpg a na pierwszym poczatek pekniecia a16c2073d45bc628c781b507bfa1adcc.jpg . Mialem zamiar dac do Was auto wymienic tłok jak bedzie z nim cos nie tak bo nie mam zbytnio warunkow jesli chodzi o zdjecie miski ale pozniej mysle sobie a jak bedzie uszkodzona gladz to i tak cala robota bedzie na nic bo i tak bede musial wymienic silnik wiec postanowilem najpierw sprawdzic co jest faktycznie nie tak. Jednak ze wzgledu na to ze jest problem z dostaniem identycznych tłokow rozwazam wymiane silnika

No to nic innego nie pozostaje jak szukać silnika skoro już 2 tłoki no i tak jak mówisz może być pełno rys

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Arturro zna gości co CI wciepną 3.0 tdi :decayed: pytanie co dalej :decayed: ale pewnie przeciąg robi taki, że w SO okna zamykają :naughty:

Opublikowano

gdbyś miał Q to widzę jedno rozwiązanie, w przypadku ośki to trzeba chyba wiadro przegubów na miesiąc :wink:

Podmianę na 2,5 te de iii? :naughty:

:grin:

Stan bez sensu 3.0 do ośki ... Złożyć do kupy i złapać jakiś wolny autobus albo ochotnika bez pierwszeństwa, myślącego , że ma pierwszeństwo :grin:

Opublikowano

toż napisalem : wiadro przegubów :wink:

Opublikowano

Podmianę na 2,5 te de iii? :naughty:

:grin:

Stan bez sensu 3.0 do ośki ... Złożyć do kupy i złapać jakiś wolny autobus albo ochotnika bez pierwszeństwa, myślącego , że ma pierwszeństwo :grin:

+1
Opublikowano

Piotruś...złóż to w kupę i daj Arturkowi furmankę a on wychaczy tam jakąś okazje... :D

Opublikowano

W to to ja nie wątpię :decayed:

Opublikowano

W to to ja nie wątpię :decayed:

A twierdzę, że za specjalnie go nie będzie trzeba było namawiać :decayed:

Zdrowych i spokojnych :D

Edytowane przez Polko_V

Opublikowano

Cześć