Opublikowano 5 Marca 201214 l (mówie tylko to co usłyszalem) E to szkoda słuchu czemu one w serii maja 165 lub 170 wiec te 8-13ps po chipie i wizycie w firmie ABT całkiem realne To według mnie szkoda kasy
Opublikowano 5 Marca 201214 l ArturQ...czy Ty się nie uderzyłeś w łysinkę ...i patrzcie ludziska to jest prawdziwa miłość...czuć się zdradzony ale dalej kochać ale poczytałem trochę o tych hamulcach i ładnie ten koleś "ominął system":kox:
Opublikowano 5 Marca 201214 l (mówie tylko to co usłyszalem) E to szkoda słuchu czemu one w serii maja 165 lub 170 wiec te 8-13ps po chipie i wizycie w firmie ABT całkiem realne To według mnie szkoda kasy swoją drogą ale jak jż tak kupił to se cieszy synek
Opublikowano 5 Marca 201214 l masakra jak harmonijka się poskładał...szkoda do tego crash testu tych alusQw:doh:
Opublikowano 5 Marca 201214 l większe heble do B5 są w lepszych pieniądzach do zmiany o następne się nie martwię bo siemian ma tego cały garaż do wyboru do koloru ,nie tak jak do B5 Tylko na 345 od Siemiana nie licz bo u mnie lądują w przyszłym tygodniu W końcu będzie hamować jak należy
Opublikowano 5 Marca 201214 l dziś też już popracowałem więc teraz druga część relaXu...forum:thumbup1:
Opublikowano 5 Marca 201214 l to bym musiał Ją obudzić, a tego chyba nie chcesz:whip2: ---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:19 ---------- a właśnie...wspomniałeś o jedzeniu...zgłodniałem:embarrassed:
Opublikowano 5 Marca 201214 l wiesz co...może i tak ale z drugiej strony kto ja teraz obudzi chodź by kłodę dugał...bez życia:polew:
Opublikowano 5 Marca 201214 l jak to wczoraj polecali Puckowi ................................... -na śpiocha
Opublikowano 5 Marca 201214 l tiaa...i na spocie bym tak wyglądał to nie ten typ kobiety:polew: no wreście mam ten swój fis w aucie:naughty: jeszcze parę pierdołek do porobienia i będzie gitara:thumbup1: Artur a Ty w robocie ??