Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki ludziska za spota :good: trochę lipa z tymi fotami wyszła :(

Oj tam Oj tam :decayed:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 22:24_________________________________________________SEVES + PUCEK na dwa Baty ich ... :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 725,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no..........koledzy naprawdę mi zaimponowaliście - i to na pierwszym zlocie :shocked::notworthy: :notworthy:

wielki szacun :good: :good: - właśnie dostałem sms-a z opisem tego numeru który odwaliliście :polew::good: :good: :good:

ponoć Mario tak zanudzał, że zaczęliście powoli się wszyscy zbierać, na zewnątrz się pożegnaliście i "niby" rozjechaliście w różne strony po czym jak Mario zniknął za zakrętem wszyscy wróciliście i dalej się świetnie bawicie

Mario ucieszony że ma mega zapierdzielacza i wszystkich Was wydymał i jest pierwszy w domciu........................a Wy w sumie dopiero co zamówiliście jedzonko, sączycie piwko i zlotujecie :kox:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 22:35_________________________________________________Ps. dajcie znac po powrocie jak się ta druga część zlotu udała :polew:

Opublikowano

no..........koledzy naprawdę mi zaimponowaliście - i to na pierwszym zlocie :shocked::notworthy: :notworthy:

wielki szacun :good: :good: - właśnie dostałem sms-a z opisem tego numeru który odwaliliście :polew::good: :good: :good:

ponoć Mario tak zanudzał, że zaczęliście powoli się wszyscy zbierać, na zewnątrz się pożegnaliście i "niby" rozjechaliście w różne strony po czym jak Mario zniknął za zakrętem wszyscy wróciliście i dalej się świetnie bawicie

Mario ucieszony że ma mega zapierdzielacza i wszystkich Was wydymał i jest pierwszy w domciu........................a Wy w sumie dopiero co zamówiliście jedzonko, sączycie piwko i zlotujecie :kox:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 22:35_________________________________________________Ps. dajcie znac po powrocie jak się ta druga część zlotu udała :polew:

:banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1:

Opublikowano

dziękujemy za spota :notworthy:

i chyba nie będziemy pissdami, bo nie jesteśmy ostatni :decayed:

Opublikowano

My rowniez dziekujemy z Danielom za spota :) ob y zawsze tak dopisywalo nam towarzystwo :)

Opublikowano

no Danielom...tak się driftuje :kox: i opony piszczały :decayed:

Opublikowano

Fajnie jak laski piszczą ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed:

Jutro mam nadzieje widze Was w Gliwicach ... :wink4:

Opublikowano

Fajnie jak laski piszczą ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Jutro mam nadzieje widze Was w Gliwicach ... :wink4:

:( f*ck...musiałeś mnie zdołować :wallbash:
Opublikowano

Jak dotrze do siebie to jakos sie ustosunkuje :D bo chyba jest jeszcze w drodze do domku:p

Opublikowano

Qrcze muszę nadrobić spam...ale to chyba jutro :gwizdanie:

Opublikowano

Jak dotrze do siebie to jakos sie ustosunkuje :D bo chyba jest jeszcze w drodze do domku:p

Hmmm jest szansa że będzie ostatni na forum ??? :gwizdanie:

Opublikowano

chyba jest :gwizdanie: ...

Opublikowano

Wszystko zalezy jak Przemek sie sprezy :P chociaz mysle ze Danielek bedzie predzej :D

Opublikowano

Wszystko zalezy jak Przemek sie sprezy :P chociaz mysle ze Danielek bedzie predzej :D

:gwizdanie:
Opublikowano

Hmmm DAS IS WYSCIG ... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

właśnie...moja żona mi coś wspominała na spocie, że kupiła jakieś piwo... :przebiegly:

:decayed: :decayed:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 23:02_________________________________________________jak obstawiacie...kto będzie ostatni :gwizdanie:

:mysli:

Opublikowano

Grzesiuuuu. :mysli:

Opublikowano

Nie wiem ale zastanawia mnie jeszcze jedna osoba... był temat pomyłki Żony i wejscia do złego A4 ... :gwizdanie: :gwizdanie: ciekawe czy temat zostal wyjasniony ... :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Jestem ale nie wiem ktory :D [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 23:06_________________________________________________

no Danielom...tak się driftuje :kox: i opony piszczały :decayed:

Gdyby nie elektronika to juz dawno jestes w barierze :P

Opublikowano

Nie wazne ktory :P wazne ze nie ostatni :gwizdanie: