Opublikowano 10 Stycznia 201214 l :hi: Ja wpadnę ale tak koło 20:00 musze młodą odebrać z pracy a potem mogę jechać
Opublikowano 10 Stycznia 201214 l wieczorkiem. Może i ja się pojawię w czwartek :?: Narobili mi smaka na te szaszłyki
Opublikowano 10 Stycznia 201214 l Autor wieczorkiem. Może i ja się pojawię w czwartek :?: Narobili mi smaka na te szaszłyki Wpadaj w koncu na dluzej, wez zonke Ja co tam wchodze to cos biore mimo ze obiecuje sobie ze nie musze skoro jadlem w domu Ten zapach mnie tak korci ze nie ma innej opcji [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________Pany trza zrobic te 100 str na czwartek zeby sie Grzesiu mogl wykazac
Opublikowano 10 Stycznia 201214 l wieczorkiem. Może i ja się pojawię w czwartek :?: Narobili mi smaka na te szaszłyki Wpadaj w koncu na dluzej, wez zonke Ja co tam wchodze to cos biore mimo ze obiecuje sobie ze nie musze skoro jadlem w domu Ten zapach mnie tak korci ze nie ma innej opcji [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________Pany trza zrobic te 100 str na czwartek zeby sie Grzesiu mogl wykazac Niestety moja będzie w pracy,ale wezmę małą,może teraz nie będzie spała
Opublikowano 10 Stycznia 201214 l Autor no to jedzie sie Jak tam ,kiedy robimy te finke [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:20_________________________________________________ wieczorkiem. Może i ja się pojawię w czwartek :?: Narobili mi smaka na te szaszłyki Wpadaj w koncu na dluzej, wez zonke Ja co tam wchodze to cos biore mimo ze obiecuje sobie ze nie musze skoro jadlem w domu Ten zapach mnie tak korci ze nie ma innej opcji [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________Pany trza zrobic te 100 str na czwartek zeby sie Grzesiu mogl wykazac Niestety moja będzie w pracy,ale wezmę małą,może teraz nie będzie spała Latek ma ?
Opublikowano 10 Stycznia 201214 l no to jedzie sie Jak tam ,kiedy robimy te finke [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:20_________________________________________________ wieczorkiem. Może i ja się pojawię w czwartek :?: Narobili mi smaka na te szaszłyki Wpadaj w koncu na dluzej, wez zonke Ja co tam wchodze to cos biore mimo ze obiecuje sobie ze nie musze skoro jadlem w domu Ten zapach mnie tak korci ze nie ma innej opcji [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________Pany trza zrobic te 100 str na czwartek zeby sie Grzesiu mogl wykazac Niestety moja będzie w pracy,ale wezmę małą,może teraz nie będzie spała Latek ma ? Prawie 4
Opublikowano 10 Stycznia 201214 l no to jedzie sie Jak tam ,kiedy robimy te finke jak będą z nami kierowcy(kierowniczki)
Opublikowano 10 Stycznia 201214 l Autor no to jedzie sie Jak tam ,kiedy robimy te finke jak będą z nami kierowcy(kierowniczki) Ja raczej bede sam wyjatkowo ale ja sobie transport do domu znajde, mam na miejscu Ty pomysl chyba ze na jakis termin sie zgadamy ale w sumie ja to nie mam warunkow hehe
Opublikowano 10 Stycznia 201214 l Autor kiedyś się ekipą zgadamy i siorbniemy cosik Czarno to widze Zabierz Kasie do Szaszlyka
Opublikowano 10 Stycznia 201214 l To duza dziewczynka, postaraj sie zeby nie zasnela Muza troszkę głośniej i może się uda Spadam do wyrka. Spokojnej wszystkim.