smolar22 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam, Chcialem zapytac czy wystarczy tylko poprzepinać stary wzmacniacz na nowy oraz głosniki zamienic z orginalnych audi na BOSE. Mam cały zestaw BOSE od B7 Avanta i chcialem zapytac czy wystarczy tylko poprzemieniac czy ewentualnie trzeba przerabiac wtyczki ? etc. I pytanie jak zdjąć obramówki , osłoby w głosnikach w drzwiach ?
Bromchit Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Etap (Stage) pierwszy i drugi - zmiany wzmacniacza na Bose
smolar22 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 A Czy jest ktos w WWie lub Nowym Sączu co pomógłby mi z instalacją ? Sam jestem laik w tym temacie a chcialbym miec dzwiek BOSE
domin79 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 A Czy jest ktos w WWie lub Nowym Sączu co pomógłby mi z instalacją ? Sam jestem laik w tym temacie a chcialbym miec dzwiek BOSE ...nie miałeś bose w swojej s-line jak coś moge zapomóc ale po świętach dopiero
smolar22 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Napisałem Ci na priva Jak cos to z terminem nie będzie problemu. Dopasuje sie, musze wiedziec tylko czy damy radę Pozdrawiam,
cacu89 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 a mozna wiedziec ile cie kosztował zestaw??
Rekomendowane odpowiedzi