krystianc4 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Panowie od dłuższego czasu zastanawiam nad pomalowaniem mojej maryśki ale... mam dwie opcje: albo pomalowac dach i maskę na czarny połysk i zmienic grill na czarny bez logo. A klamki i lusterke pomalowac w kolor nadwozia. albo obłozyc folią dach w carobonie... Pytanie czy to bedzię jakos pasowac?, moze macie znajomych ktorzy tak zrobili bądz jakies zdj. Byl bym wdzieczny bardzo.
maverick215 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 wstaw jakąś fotkę swojego samochodu to będzie można coś powiedzieć , ale w/g mnie to obkleił bym tylko dach i tylko jeśli kolor auta był by biały w innym przypadku będzie to wyglądać nijako
huzio00 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 W tym wątku znajdzieś zdjęcia białej B5 z czarnym dachem na pierwszej stronie nawet http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=158482.0 ale pasowało by najpierw chociaż lapmy przód i tył zmienić i jakąs fele, dopiero brałbym się za malowanie dachu
krystianc4 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dziekie huzio00. Alusy juz leża w garazu i czekaja na sezon . Co do lamp musze czekac jeszcze do 10tego by byla kasiorka odłozone mam juz z 3stowki. Interesuja mnie te lampy: http://allegro.pl/lampy-audi-a4-b5-angel-eyes-ringi-black-chrom-i2008496538.html. Badz po liftowe a nie wiem kto ma na sprzedaz.
huzio00 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 bierz poliftowe nie żadne engel eyes i na czarno je. ewentualnie zapytaj użytkownika Gwerty on wczesniej robił na oryginalnych lampach niezłe czarne bixy [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 16:41_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188610.0
krystianc4 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Masz moze link do tego? Jak je zrobil?... Tzn? jak przeciemnil, bo nie czaje:D
Bozet Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Panowie od dłuższego czasu zastanawiam nad pomalowaniem mojej maryśki ale... mam dwie opcje: albo pomalowac dach i maskę na czarny połysk i zmienic grill na czarny bez logo. A klamki i lusterke pomalowac w kolor nadwozia. albo obłozyc folią dach w carobonie... Pytanie czy to bedzię jakos pasowac?, moze macie znajomych ktorzy tak zrobili bądz jakies zdj. Byl bym wdzieczny bardzo. Słuchaj dam ci rade nie maluj auta wystarczy ze go oklejsz folia termokurczliwa i efekt bedzie ten sam i w razie Wu bedziez mogł sobie po jakims czasie sciagnąc folie i miec pierworodny lakier.
Maxcudo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Masz moze link do tego? Jak je zrobil?... Tzn? jak przeciemnil, bo nie czaje:D Masz podany już link i jest fotostory z czarną lampą
Rekomendowane odpowiedzi