Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] czarny połysk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie od dłuższego czasu zastanawiam nad pomalowaniem mojej maryśki ale...

mam dwie opcje:

albo pomalowac dach i maskę na czarny połysk i zmienic grill na czarny bez logo. A klamki i lusterke pomalowac w kolor nadwozia.

albo obłozyc folią dach w carobonie...

Pytanie czy to bedzię jakos pasowac?, moze macie znajomych ktorzy tak zrobili bądz jakies zdj. Byl bym wdzieczny bardzo.

Opublikowano

wstaw jakąś fotkę swojego samochodu to będzie można coś powiedzieć , ale w/g mnie to obkleił bym tylko dach i tylko jeśli kolor auta był by biały w innym przypadku będzie to wyglądać nijako

Opublikowano

W tym wątku znajdzieś zdjęcia białej B5 z czarnym dachem na pierwszej stronie nawet :cool1:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=158482.0

ale pasowało by najpierw chociaż lapmy przód i tył zmienić i jakąs fele, dopiero brałbym się za malowanie dachu :hi:

Opublikowano

bierz poliftowe nie żadne engel eyes :no:

i na czarno je. ewentualnie zapytaj użytkownika Gwerty on wczesniej robił na oryginalnych lampach niezłe czarne bixy :naughty:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 16:41_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188610.0

Opublikowano

Panowie od dłuższego czasu zastanawiam nad pomalowaniem mojej maryśki ale...

mam dwie opcje:

albo pomalowac dach i maskę na czarny połysk i zmienic grill na czarny bez logo. A klamki i lusterke pomalowac w kolor nadwozia.

albo obłozyc folią dach w carobonie...

Pytanie czy to bedzię jakos pasowac?, moze macie znajomych ktorzy tak zrobili bądz jakies zdj. Byl bym wdzieczny bardzo.

Słuchaj dam ci rade nie maluj auta wystarczy ze go oklejsz folia termokurczliwa i efekt bedzie ten sam i w razie Wu bedziez mogł sobie po jakims czasie sciagnąc folie i miec pierworodny lakier.

Opublikowano

Masz moze link do tego? Jak je zrobil?... Tzn? jak przeciemnil, bo nie czaje:D

Masz podany już link i jest fotostory z czarną lampą :hi: