MotoMoto30 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dzieki za wyczerpujace informacje... Wybiore chyba jednak 225/45R17. Oglądałem dzisiaj takie opony Fulda SportControl, naprawde były duże. Przy tym zachowam troche lepszy komfort a wygląd tez bedzie ok.
mgtan Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dzieki za wyczerpujace informacje... Wybiore chyba jednak 225/45R17. Oglądałem dzisiaj takie opony Fulda SportControl, naprawde były duże. Przy tym zachowam troche lepszy komfort a wygląd tez bedzie ok. wygląd bedzie ok, ale tylko ok.
gwiazda11122 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 wywalenie dpf to z tego co widzę to juz zacne 145-150 KM jak zdrowy motorek jest, a to juz poczuje ostro taki przyrost. Tak zgadza sie ja mam ten DPF..ale jak to konkretni jest z nim ? czytalem na jego temat ze jak sie malo jezdzi moze sie zapchac...to mnie akurat nie dotyczy bo ja nie malo jezdze... Jakies rady macie do mnie jeszcze odnosnie DPF-a ?
czarny Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 ja też niby mało nie jeżdżę ale już tak zaczął się zapychac ze zdecydowałem się usunąć. Bo pomysł sobie tak jedziesz rano po 5 do pracy zaspany a tu nagle filtr i co nie wyłączysz go no to na a4 i godzina nie twoja nie wspominam już o spalaniu. Teraz mam po kłopocie nie dymi na czarno i jak byś widział wlot do dpf to byś się wystraszył jak wąsko a teraz mam rurkę i jest gitara polecam takie coś jak będziesz miał problemy z filtrem. A i dodam jeszcze teraz np zamiast kupować olej za 190 zł kupuje za 100 zł dobrej jakości. stary filtr sprzedałem i już masz część operacji spłaconej:) podjedź do chłopaków z ctr pogadaj wszystko ci wytłumacza a daleko nie masz:)
mgtan Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 wywalenie dpf to z tego co widzę to juz zacne 145-150 KM jak zdrowy motorek jest, a to juz poczuje ostro taki przyrost. Tak zgadza sie ja mam ten DPF..ale jak to konkretni jest z nim ? czytalem na jego temat ze jak sie malo jezdzi moze sie zapchac...to mnie akurat nie dotyczy bo ja nie malo jezdze... Jakies rady macie do mnie jeszcze odnosnie DPF-a ? jeździj i nie szukaj dziury w całym... DPF będzie zapchany to sie uruchamia procedura oczyszczania... zobacz jak wygląda to w instrukcji masz opisane co i jak robić, a jak się dziad zapcha całkiem to wywal go i tyle.
srb38vx Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 wywalenie dpf to z tego co widzę to juz zacne 145-150 KM jak zdrowy motorek jest, a to juz poczuje ostro taki przyrost. Tak zgadza sie ja mam ten DPF..ale jak to konkretni jest z nim ? czytalem na jego temat ze jak sie malo jezdzi moze sie zapchac...to mnie akurat nie dotyczy bo ja nie malo jezdze... Jakies rady macie do mnie jeszcze odnosnie DPF-a ? jeździj i nie szukaj dziury w całym... DPF będzie zapchany to sie uruchamia procedura oczyszczania... zobacz jak wygląda to w instrukcji masz opisane co i jak robić, a jak się dziad zapcha całkiem to wywal go i tyle. Święta racjia poco wywalać jak jest dobry ja tez wywaliłem bez potrzeby i teraz trzeba częsciej ruły czyśćic :polew:
gwiazda11122 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Opublikowano 17 Lutego 2014 ..W wolnym czasie porobilem sobie pare rzeczy hamulce sobie tez wyczyscilem i pomalowalem Efekt koncowy byl zadowalajacy - zmylem nitro resztki farby wiec Good Moja nowa modyfikacja Podswietlenie Led podłokietnika, schowka tynelu, i tylniej popielniczki + CB Radio na Włacznik ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- Ostanio zakupilem żarówki H7 Osram ale swieca cudnie jak na H7 ---------- Post dopisany 09-06-2013 at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany 29-04-2013 at 23:48 ---------- ---> W czasie wolnym wziąłem sie za rozbiórke tylnegp bogu w cely wygłuszenia subwofera w celu likwidacji ("pierdzenia głosnika" ) Pierw zacząłem od schematu " Po rozkreceniu Subwofera ujrzałem puske ...Miałem mate wygłuszajaca w domu wiec ja wykorzystałem do tego celu. Dokaldnie docieta z pozostawionym miejscem na wylot powietrza. potem zabrałem sie za przednie drzwi ..ale tu nie bylo juz tyle do robienia. Tu w przednich drzwiach wymontowalem głosnik i dałem wycieta w kolo mate wygluszajaca. Szkoda ze nie ma tego zdjecia ale pewnie wieceie o co chodzi ---------- Post dopisany 17-02-2014 at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany 09-06-2013 at 14:21 ---------- Zmiany --->
afroo. Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Paski chrom na grilu, zderzaku i wokół halogenów kwestia gustu. CB też jakoś tak dziwnie zamontowane nie pod ręką ale ja nie używam wcale więc mogę się nie znać. Zamontuj osłonę podszybia, przydaje się.
salata Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 ten grill i te diodki pod podlokietnikiem to:facepalm:
gwiazda11122 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Paski chrom na grilu, zderzaku i wokół halogenów kwestia gustu. CB też jakoś tak dziwnie zamontowane nie pod ręką ale ja nie używam wcale więc mogę się nie znać. Zamontuj osłonę podszybia, przydaje się. Paskow juz dawno nie mam , zostaly zdjete teraz mam polakierowany grill na czarno a cb mam na włącznik kolo zapalniczki i nie musze sie wogole nadchylac by wlaczyć CB a co masz na mysli jako osłona podszybia ???
afroo. Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Duże podszybie z klapką na aku. http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b7-obudowa-podszybie-2-oslony-komorze-silnikowej-108054/
Rekomendowane odpowiedzi