wentylator Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam,korzystając z filmu instruktażowego na kanale you tube o wyjmowaniu lamp z A4B5, odkręciłem dwie śrubki gwiazdki od góry i góra lampy lekko się rusza ,sama lampa siedzi i nie chce wyjść.Nie chcę mocniej szarpać żeby nie urwać jakiegoś zaczepu,bardzo proszę o podpowiedź w zakresie demontażu.Pozdrawiam
sopel_prusa Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Na dole lampy od strony chłodnicy jest taki bolec, lampa na nim jest zaczepiona w otwór przy chłodnicy. Mowa tu o lampie poliftowej.
wentylator Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Na dole lampy od strony chłodnicy jest taki bolec, lampa na nim jest zaczepiona w otwór przy chłodnicy. Mowa tu o lampie poliftowej. jest to rok 2001 wiec po II lifcie :rolleyes:co z tym bolcem,ew czy lampe trzeba pociagnąć w prawo (stojąc twarzą do lampy)? dziękuję @sopel_prusa, zdrowia i pomyślności
sopel_prusa Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Lampę trzeba pociągnąć w stronę kierunkowskazu, aby ten bolec wyskoczył z zaczepu.
janjazda Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 jest jeszcze jedna śruba, przy kierunkowskazie, tak niżej schowana
wentylator Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 jest jeszcze jedna śruba, przy kierunkowskazie, tak niżej schowana No właśnie, wróciłem z garażu po odkręceniu 2ch śrubek ciągnąłem w stronę kierunku i lipa :wallbash:Dzisiaj jest już za późno ale info o trzeciej śrubce to dobra informacja ,Dziekuję
Rekomendowane odpowiedzi