NoJA Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Mam mały problem spaliła mi się żarówka postojowa, chciałem ją zmienić na taką co będzie świecić bardziej na biało. Kupiłem takie (aukcja poglądowa moje kupiłem w sklepie) http://allegro.pl/zarowka-led-postojowki-w5w-t10-5xsmd-can-bus-i1998932647.html[/url] Mają one niestety inne mocowanie, później na stacji kupiłem zwykłe ledowe z dobrą końcówką ale niestety mruga jązamiast świecić Nie zamontuje tych pierwszych bez cięcia kabla z kapturkiem i lutowania ??
czorny_07 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Na pewno kupisz ledy z odpowiednim gniazdem, ogólnie nie polecam, miałem 2 komplety ledów w postojach i ciągle się paliły, w koncu wymieniłem na zwykłe i mam spokoj Także odradzam
NoJA Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ledy podobają mi się dlatego ,że świecą na biało
HiRide Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ledy podobają mi się dlatego ,że świecą na biało jesli mozesz to zrob fotke jak swieca twoje ledy i wklej tutaj jestem ciekaw tego bialego koloru ..
Wandej Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Na pewno kupisz ledy z odpowiednim gniazdem, ogólnie nie polecam, miałem 2 komplety ledów w postojach i ciągle się paliły, w koncu wymieniłem na zwykłe i mam spokoj Także odradzam Kup philipsa za 50zł a nie po 10zł
Rekomendowane odpowiedzi