NoJA 0 Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Mam mały problem spaliła mi się żarówka postojowa, chciałem ją zmienić na taką co będzie świecić bardziej na biało. Kupiłem takie (aukcja poglądowa moje kupiłem w sklepie) http://allegro.pl/zarowka-led-postojowki-w5w-t10-5xsmd-can-bus-i1998932647.html[/url] Mają one niestety inne mocowanie, później na stacji kupiłem zwykłe ledowe z dobrą końcówką ale niestety mruga jązamiast świecić Nie zamontuje tych pierwszych bez cięcia kabla z kapturkiem i lutowania ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czorny_07 2 Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Na pewno kupisz ledy z odpowiednim gniazdem, ogólnie nie polecam, miałem 2 komplety ledów w postojach i ciągle się paliły, w koncu wymieniłem na zwykłe i mam spokoj Także odradzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoJA 0 Posted December 25, 2011 Author Share Posted December 25, 2011 Ledy podobają mi się dlatego ,że świecą na biało Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiRide 8 Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Ledy podobają mi się dlatego ,że świecą na biało jesli mozesz to zrob fotke jak swieca twoje ledy i wklej tutaj jestem ciekaw tego bialego koloru .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wandej 209 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Na pewno kupisz ledy z odpowiednim gniazdem, ogólnie nie polecam, miałem 2 komplety ledów w postojach i ciągle się paliły, w koncu wymieniłem na zwykłe i mam spokoj Także odradzam Kup philipsa za 50zł a nie po 10zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
czorny_07 2 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 pewnie masz rację;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts