Opublikowano 27 Grudnia 201114 l Witam. Wielkimi krokami zbliża się wiosna - no może jest cały czas i chciałbym oprócz radia zmienić jeszcze zderzaki. Na alle znalazłem takie coś : tył: http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-8e-zderzak-tylny-tornado-dj-tuning-i1974466312.html przód:http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-8e-zderzak-przedni-nowy-dj-tuning-i1998501777.html Firma sama je produkuje. Z rozmowy telefonicznej dowiedziałem się że są około 1cm wyższe od ori z dokładką. Może ktoś ma te lub inne zderzaki tej firmy i może podzielić się informacją na temat pasowania i jakości wykonania. Pozdrawiam
Opublikowano 27 Grudnia 201114 l Autor czyli ogólnie biorąc - badziew i szkoda czasu :> czyli szukać z ski lub rs ?? pozdrawiam
Opublikowano 27 Grudnia 201114 l o Stary coś Ty znalazł :polew: albo s line albo S4- S4 można w fajnej kasie na allegro czasem wyrwać jak Ci się nie śpieszy
Opublikowano 27 Grudnia 201114 l Autor haha nie nie śpiesz mi się - wszystko powoli czyli jak już to dokupić dokładki zderzaków z ski pozdro
Opublikowano 27 Grudnia 201114 l haha nie nie śpiesz mi się - wszystko powoli czyli jak już to dokupić dokładki zderzaków z ski pozdro tak uczyń,ja tak mam zoba
Opublikowano 27 Grudnia 201114 l widziałem te laminaty na żywo ,daj sobie z nimi spokój jakość i spasowanie ,
Opublikowano 27 Grudnia 201114 l Autor i własnie dlatego zadałem pytanie na tak zacnym forum :> jak już to rozważę detale z ski
Opublikowano 30 Grudnia 201114 l Kolego, nie wszyscy są tego zdania, ale jeśli tuningować Audi to wg. fabrycznej konfiguracji. Laminat narobi więcej szkód(zwłaszcza wizualnych) aniżeli nawet spawany i spękany ori zderzak z s-line'a lub "s". Podzielam zdanie kolegów, tylko ori "pysk"
Opublikowano 2 Stycznia 201214 l Tylko oryginały s line lub s4, ja bym sie nie bawił w takie pseudo dokładki ale jak kto woli
Opublikowano 2 Stycznia 201214 l S-line i nic wiecej Ogólnie S-line jest jak dla mnie ładniejszy niż pakiet z S4