Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jak wysłać felgi? Jakie to koszty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, męczy mnie pytanie jak wyslać felgi 15' z oponami, waga jednej felgi to 17kgx4, jakiego kuriera polecacie? Może wyslać 2 paczki po 2 felgi?

Opublikowano

Witam, męczy mnie pytanie jak wyslać felgi 15' z oponami, waga jednej felgi to 17kgx4, jakiego kuriera polecacie? Może wyslać 2 paczki po 2 felgi?

Najlepiej tak jak piszesz, 2 paczki po 2 felgi wyjdzie najtaniej ale i tak musisz liczyć +/- 100 zł :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze, dochodzi coś takiego jak przesyłka niesortowalna, czy lepiej zapakować je w kartony?

Opublikowano

ja zawsze posyłałem po dwa koła razem i płaciłem po ok 50-60 zł/paczke, a wysyłałem Pocztexem. taniej napewno będzie gdy zamówisz sobie kuriera ze strony www.kurierzy.pl

Opublikowano

Pocztą pakowałem po 2 felgi tyle ze waga jednej paczki wychodziło 19 kg i taka paczka kosztowała 30 zł.

Opublikowano
  • Autor

Pocztą pakowałem po 2 felgi tyle ze waga jednej paczki wychodziło 19 kg i taka paczka kosztowała 30 zł.

Moje 2 zapakowane koła z oponami ważą 37 kg, poczta przyjmuje paczki do 30kg, pozniej tylko pocztex

Opublikowano
www.kurierzy.pl tam masz przesylki ups max chyba do 60 kg wagi rzeczywitej wyslalem ostatnio 4x18'' za 55zł :) w jednej paczce bez kartonów osobnych. tylko ze sam drukujesz etykiety :P dla kuriera
Opublikowano
  • Autor

www.kurierzy.pl tam masz przesylki ups max chyba do 60 kg wagi rzeczywitej wyslalem ostatnio 4x18'' za 55zł :) w jednej paczce bez kartonów osobnych. tylko ze sam drukujesz etykiety :P dla kuriera

Jak wbijam na tę strone otwiera mi sie jakiś hipermarket :( CHYBA WWW.KURIJERZY.PL wysylales razem z oponami?

Opublikowano

mozliwe ze byka zrobilem ogolnie to wspolpraca portalu z ups i dhl tam sa cenniki i zasady ale tak naprawde to od kuriera zalezy czy wezmie paczke o tyle ze niby felgi mozna wysylac po 2 w paczce aleja wysylam po 4 razem i biora grunt to dobrze spakowac i trzymac sie wagi i mniej wiecej wymiarow mialem i 4 x 18 z oponami i biora polecam 55zl za przesylke to malo :)

Opublikowano
  • Autor

felgi wysłane, skorzystałem ze strony www.wysylajtaniej.pl podałem wage wymiary, czyli 2 paczki po 36 kg(owinięte gąbka i folia strech), zapłaciłem przelewem 100 zł, kurier przyjechał na drugi dzień, wszystko miło kulturalnie i sprawnie, polecam:)

Opublikowano

znajdz kumpla z firmy jakiejś, która ma umowe z dhl np i wyślij to przez firme:)

Opublikowano

dzisiaj na poczcie dwie paczki po 24 kg ( fela 17 ) płaciłem po 51 zł za sztukę

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj na poczcie dwie paczki po 24 kg ( fela 17 ) płaciłem po 51 zł za sztukę

Moje były z oponami, poczta wysyła paczki tylko do 30 kg, później zostaje tylko pocztex, który jest przekurewnie drogi :)

znajdz kumpla z firmy jakiejś, która ma umowe z dhl np i wyślij to przez firme:)

następnym razem tak, zrobię :)

Opublikowano

Zamów kuriera na furgonetka.pl albo tani-kurier.pl, koła spakuj po dwa razem i będzie najwygodniej i tanio :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Zamów kuriera na furgonetka.pl albo tani-kurier.pl, koła spakuj po dwa razem i będzie najwygodniej i tanio :wink4:

Już wysłane :)

ps, fajny avatar :P