pablo85pg 0 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Kupiłem Audi a4 z silnikiem 1.6 i chciałbym założyć sekwencje. Tylko za bardzo nie wiem w jakim miejscu będzie najlepiej. Myślę o AC na 27 lipca, czy to dobry wybór? Dzisiaj dzwoniłem to trzeba czekać na montaż miesiąc czasu. Dziękuję z góry za wszystkie rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassi1 0 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Zgłoś się tutaj www.lpg-forum.pl a na pewno doradzą kogoś z łbem na karku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samaelos 0 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 W swojej A4 zakładałem LPG w firmie Jurand na Składowej 11 (wgłąb za parkingiem autobusów MPK) i żadnych problemów (sam wymieniam filtry oraz mam interfejs i sam potrafię pogrzebać w mapach, co czasem się przydaje, szczególnie po odpięciu akumulatora). Jak zakładałem 2,5 roku temu też była u nich miesięczna kolejka ale 3 tygodnie temu zakładałem u nich gaz w samochodzie żony to już tylko 3 dni kolejki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darecki20005 0 Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Ja od jakiegos czasu smigam na gazie zalozonym w AC. Tez czekalem miesiąc. Chyba kolejki mówia same za siebie. Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts