adix0 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Te znaczki z konsoli środkowej usuń i zastąp czymś innym, bo zalatuje troszkę wiochą. Już lepiej oryginalna przystawka pod tel wygląda. Fura fajna gratki i bezawaryjności
marian7772 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2012 kolego a czym zastapic te naklejki bo nie mam pomyslu a to dziury po zestawie a ciezko jakos dostac masz propozycje?
adix0 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Przeszukaj allegro, albo wrzuć na forum hasło że kupisz taki uchwyt. Napewno lepiej to będzie wygladać. Czasami ktoś sie chce pozbyć takiego uchwytu ori.
Procek27 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Powiem ci ze autko ładne i zadbane ale wez sciagnij te pokrowce bo to obciach! Audi i pokrowce lepiej sobie wypierz siedzenia
MAGIC87 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 tez mam laminat i jest co do wydechu... tez taki kiedys miałem ale poszedłem w Ori dokladke i teraz mam na 2 strony pokrowce wywal
Rekomendowane odpowiedzi