merylion Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Jeśli ktoś wie grzie kupić czujnik pomiaru prędkości, lub ewentualnie jak sprawdzić poprawność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 poprawność czego ? Czy dobrze pokazuje Ci auto prędkość ? Napisz więcej info.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrog Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Jeżeli uważasz że prędkościomierz cię okłamuje to najprościej umów sie z kimś i przejedzcie się jeden za drugim i podajcie telefonicznie lub CB swoje prędkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Jeśli ktoś wie grzie kupić czujnik pomiaru prędkości, lub ewentualnie jak sprawdzić poprawność. w ASO ... :twisted: P.S opisz dokladniej problem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merylion Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 niestety nie działa mi licznik ( nie wskazuje prędkości i nie bije kilometrów ) BYłem u elektryka który stwierdził że zegary są dobre, tylko coś w skrzyni jest nie tak. Myslałem że może czujnik się zepsuł. witam i zapraszam kolege najpierw do NEWBIE i zapoznania sie z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 niestety nie działa mi licznik ( nie wskazuje prędkości i nie bije kilometrów ) BYłem u elektryka który stwierdził że zegary są dobre, tylko coś w skrzyni jest nie tak. Myslałem że może czujnik się zepsuł.witam i zapraszam kolege najpierw do NEWBIE i zapoznania sie z regulaminem no to najprawdopodobniej ma racje .... pewnei cujnik predkosci w skrzyni sie wysrał ..... popytaj w ASO ale z tego co sie orientuje nie jest to tania rzecz ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi