steve69 15 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Podczas próby wyciągania pinu z nadpalonej wtyczki ( 1J0962623A, 23 styki, niebieska ) niestety go złamałem. Teraz muszę kupić nowy. Jest to pin z miejsca nr 23 (zasilanie wzmacniacza, "+"). W związku z tym mam 2 pytania do posiadaczy ETKA: Jaki numer ma ten pin? Jaki numer mają mniejsze piny ( te z miejsc 1 - 21 ), bo boję się, że przy przekładaniu też mogę któregoś uszkodzić? -- Pozdrawiam. Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrclaguna 333 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 wg ETKI 000 979 019 E O.5 mm kabelek z dwoma pinami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicbattle 11 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 pojedz do shop elektronik ;p i pokaz im to beda miec ewentualnie mozesz to wyjac z kostki radia kup nowa groszowa sprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve69 15 Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 wg ETKI 000 979 019 E O.5 mm kabelek z dwoma pinami Piszesz o tych mniejszych? Bo porównując moje zdjęcie do rysunku w ETKA, to te piny wyglądają jednak trochę inaczej... -- Pozdrawiam. Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
domin79 9 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 ..Sławek zapodaj adresa na pw to podeśle Ci tego pinola Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve69 15 Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 A tak trochę z innej beczki (choć w nawiązaniu do tematu) - jakie macie patenty na wyciąganie pinów z wtyczek? Czego używacie? -- Pozdrawiam. Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcino87 5 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 spiłowanego do cienioty stalowego śrubokręta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts