pietrosss Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Moja Audica Silnik: 2.0 TDI BPW Skrzynia: Multitronic HHF Wyposażenie: - 16" felgi (lato), 15" felgi (zima) - Poziomowane Bi-xenony z funkcją DRL do jazdy dziennej. - Podgrzewane spryskiwacze. - Fotele sportowe skóra+alcantara. - Grzane siedzenia przednie z szufladką z dołu. - Podłokietnik przód / tył. - PDC (tył). - Aluminiowe listwy wewnątrz. - Czarna podsufitka. - Tempomat. - Multifunkcyjna skórzana kierownica. - Sterowanie głosowe. - Bluetooth. - Uchwyt na telefon w podłokietniku. - El. Ustawiane i grzane lusterka zewnętrzne. - Kolorowy FIS z nawigacja miedzy zegarami. - Kilka poduszek. ....................... może jeszcze kilka rzeczy ale to chyba nie takie istotne. A to kilka zdjęć:
danielo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 A jakaś lista modów na początek felgi...
Lukas G Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Silnik: 2.0 TDI BPW Skrzynia: Multitronic HHF Idealny FunPuck, zupełnie jak u mnie, silnik poleciał przy 120kkm a skrzynia przy 180kkm. Nie życze Ci tego, oby służyło jak najdłużej bezawaryjnie
pietrosss Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Nie ma co krakać. Pożyjemy zobaczymy. Narazie jestem zadowolony.
Rabbi Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Silnik: 2.0 TDI BPW Skrzynia: Multitronic HHF Idealny FunPuck, zupełnie jak u mnie, silnik poleciał przy 120kkm a skrzynia przy 180kkm. Nie życze Ci tego, oby służyło jak najdłużej bezawaryjnie sorki za OT co ci poleciało w silniku przy tak małym przebiegu?
Lukas G Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie mi, niemcowi Napęd pompy oliwy, w historii serwisowej jest, zapala się kontrolka ciśnienia oleju przy wysokich obrotach No to dobry człowiek kupił nowy silnik i wsadził, musiał mieć niezłą minę jak przyszło do zapłaty ponad 8k e
Dembsey Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Kolego wiesz może w jaki sposób sa podłączone podgrzewane spryskiwacze ?
emil82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 ładna fura piękny środek, niech Ci służy jak najdłużej u mnie też uchwyt na telefon w podłokietniku. p.s. zmień sobie w opisie na skrzynię multi
pietrosss Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dzieki. Zmienione. Nawet nie zwrocilem uwagi.
H4mm3R Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Fajny środek rezaj rezaj bo jest co
Rekomendowane odpowiedzi