Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2012 - POGADUSZKI !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6 miejsc...

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to będzie komplecik niebawem :wink4:

Opublikowano
  musti napisał(a):

do 14 lutego jest czas na wycofanie zaliczek więc nic nie wiadomo :wink4: ale lepiej by wyglądał komplet do Bukowiny :naughty:

Opublikowano

dziś klub kończy 6 lat :) STO LAT :):)

Opublikowano
  A4-Tomek napisał(a):
  musti napisał(a):

do 14 lutego jest czas na wycofanie zaliczek więc nic nie wiadomo :wink4: ale lepiej by wyglądał komplet do Bukowiny :naughty:

Do 24.02 i rezygnacje na pewno będą :)

Opublikowano
  jarko napisał(a):
  A4-Tomek napisał(a):
  musti napisał(a):

Do 24.02 i rezygnacje na pewno będą :)

no tak :decayed: gdzieś zjadłem 10 dni :decayed: hmmm to może jednak uda mi sie kogoś zabrać :naughty:

Opublikowano

Kombinuj :good:

Opublikowano
  klysek89 napisał(a):
  A4-Tomek napisał(a):

ciekawe z kim tym razem będe dzielił pokój :gwizdanie: bo widze że znaczna większość to pary :tongue4:

napewno nie oddam Adasia :kox: ciekawe czy bedzie znowu tej mojej grzebal w walizce i sie jorgnie ze to nie jego ja zobaczy cyckonosz :polew: :polew:

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :OMG:

To nie był Adaś tylko Bartek, który pomylił pokoje. Oj chyba na tym zlocie będziesz tylko soczek pił. :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano
:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano
  Zalotka_LDZ napisał(a):
  klysek89 napisał(a):
  A4-Tomek napisał(a):

ciekawe z kim tym razem będe dzielił pokój :gwizdanie: bo widze że znaczna większość to pary :tongue4:

napewno nie oddam Adasia :kox: ciekawe czy bedzie znowu tej mojej grzebal w walizce i sie jorgnie ze to nie jego ja zobaczy cyckonosz :polew: :polew:

To nie był Adaś tylko Bartek, który pomylił pokoje. Oj chyba na tym zlocie będziesz tylko soczek pił. :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

:fool: nie moge pis soczku bo po nim mam niestrawnosc :decayed:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

To nie był Adaś tylko Bartek, który pomylił pokoje. Oj chyba na tym zlocie będziesz tylko soczek pił. :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie::fool: nie moge pis soczku bo po nim mam niestrawnosc :decaye:

to zostaje Ci tylko kranówka :kox: :kox:

Opublikowano
  Zalotka_LDZ napisał(a):
  klysek89 napisał(a):
  A4-Tomek napisał(a):

że pomyliłem pokoje to wiem ale grzebania w torbie nie pamiętam :polew: :polew:

Opublikowano
  SIXU napisał(a):

wstępnie ja

o kur.wa :doh1:

:decayed: :decayed:

Opublikowano
  SIXU napisał(a):

jarko wstępnie ja i moja Ania. Potwierdzę do końca terminu ale chętnie bym z Wami pobawił :chytry: zapytam Chłopaków z Rzeszowa Kto jedzie :kox:

Wstępnie proszę o zaliczkę i o przesłanie PW ze zgłoszeniem :rolleyes:

edycja Dopisany: 03 Luty 2012, 09:49

UWAGA: Ostatnie 3 miejsca !!!

Opublikowano
  jarko napisał(a):
  SIXU napisał(a):

jarko wstępnie ja i moja Ania. Potwierdzę do końca terminu ale chętnie bym z Wami pobawił :chytry: zapytam Chłopaków z Rzeszowa Kto jedzie :kox:

Wstępnie proszę o zaliczkę i o przesłanie PW ze zgłoszeniem :rolleyes:

edycja Dopisany: 03 Luty 2012, 09:49

UWAGA: Ostatnie 3 miejsca !!!

ostatnie miejsce.... :kox: -> ( PW)

Opublikowano

LISTA ZAMKNIĘTA !!!

Jak ktoś by się jeszcze chciał zdecydować to będzie lista rezerwowa, zapewne ktoś na pewno zrezygnuje.

Opublikowano
  jarko napisał(a):

LISTA ZAMKNIĘTA !!!

Jak ktoś by się jeszcze chciał zdecydować to będzie lista rezerwowa, zapewne ktoś na pewno zrezygnuje.

:dance: lista 200 potencjalnych alkoholików :decayed:
Opublikowano
:co: chyba sympatycznych i dobrze bawiących sie fanów marki audi A4 :decayed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...