Mario22 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Fantazja z Pablem nie wiem czy chcial bym miec pokoj kolo ciebie Teraz tak piszesz a potem byś podsłuchiwał pod drzwiami jak jęczy yebany .... :polew::polew::polew::polew::polew: bzykany przez super seksowną brunetke i tranzwestyte z dużym brzuchem ... :polew::polew::polew: ---------- Post added at 16:48 ---------- Previous post was at 16:47 ---------- Fantazja z Pablem nie wiem czy chcial bym miec pokoj kolo ciebie Zapodałbym mu do łóżka takiego urwisa co ty masz w avatarku to by miał dobrze:naughty: Później by mówił że go malutka okaleczyła do końca życia:polew: Oj tam oj tam ... chętnie sie pokąsam ...
MalutkaBrunetka Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Mario!!! Wrzuć na luz, wbij wsteczny i cofnij bzzzzykanko ;P ---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:52 ---------- ...ale mam polew
filip1001 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Ale Was ułańska fantazja ponosi. Współczuję tym, którzy jadą pierwszy raz i od czasu do czasu czytają ten wątek- co oni sobie muszą pomyśleć.
klysek Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Fantazja z Pablem nie wiem czy chcial bym miec pokoj kolo ciebie Zapodałbym mu do łóżka takiego urwisa co ty masz w avatarku to by miał dobrze:naughty: Później by mówił że go malutka okaleczyła do końca życia:polew: :grin::grin:
MalutkaBrunetka Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Ale Was ułańska fantazja ponosi. Współczuję tym, którzy jadą pierwszy raz i od czasu do czasu czytają ten wątek- co oni sobie muszą pomyśleć. Filipiński, jadę 1szy raz i nic nie myślę Będzie wesoło:decayed: Wrażenia nie z tej planety
Mario22 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Maryś, czytaj PW Odpisałem że Ola ---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:57 ---------- Ale Was ułańska fantazja ponosi. Współczuję tym, którzy jadą pierwszy raz i od czasu do czasu czytają ten wątek- co oni sobie muszą pomyśleć. Filipiński, jadę 1szy raz i nic nie myślę Będzie wesoło:decayed: Wrażenia nie z tej planety Co ???? Jak pierwszy raz ???? To z kim ja spałem rok temu ????
Mario22 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Mario!!! Wrzuć na luz, wbij wsteczny i cofnij bzzzzykanko ;P---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:52 ---------- ...ale mam polew Rozumiem że mam cofnąc bo chcesz to przeżyć jeszcze raz ... :grin:
klysek Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Fantazja z Pablem nie wiem czy chcial bym miec pokoj kolo ciebie Teraz tak piszesz a potem byś podsłuchiwał pod drzwiami jak jęczy yebany .... :polew::polew::polew::polew::polew: bzykany przez super seksowną brunetke i tranzwestyte z dużym brzuchem ... :polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Mario!!! Spoko będzie .... jade z moja także luzik ... ---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 17:01 ---------- Fantazja z Pablem nie wiem czy chcial bym miec pokoj kolo ciebie Teraz tak piszesz a potem byś podsłuchiwał pod drzwiami jak jęczy yebany .... :polew::polew::polew::polew::polew: bzykany przez super seksowną brunetke i tranzwestyte z dużym brzuchem ... :polew::polew::polew: Dokładnie zrozumiałeś mój przekaz ale nie chciałem juz tego pisać ...:polew::polew:
filip1001 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Ale Was ułańska fantazja ponosi. Współczuję tym, którzy jadą pierwszy raz i od czasu do czasu czytają ten wątek- co oni sobie muszą pomyśleć. Filipiński, jadę 1szy raz i nic nie myślę Będzie wesoło:decayed: Wrażenia nie z tej planety UUfff udało mi się sprowokować Cię do szczerej wypowiedzi. Jak do tej pory się tej atmosfery nie przestraszyłaś to bądź pewna, że w następny weekend będziesz miała zaszczyt i jednocześnie przyjemność uczestniczyć w mega ekstra słitaśnej i zajefajnej imprezie, na którą z przyjemnością jedzie się przez całą Polskę
MalutkaBrunetka Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Mario!!! Wrzuć na luz, wbij wsteczny i cofnij bzzzzykanko ;P---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:52 ---------- ...ale mam polew Rozumiem że mam cofnąc bo chcesz to przeżyć jeszcze raz ... :grin: niet! nie dopuszczę do tego
jarko Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 co oni sobie muszą pomyśleć. Mam nadzieję że ekipa pisząca ich nie zawiedzie
Mario22 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Mario!!! Wrzuć na luz, wbij wsteczny i cofnij bzzzzykanko ;P---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:52 ---------- ...ale mam polew Rozumiem że mam cofnąc bo chcesz to przeżyć jeszcze raz ... :grin: niet! nie dopuszczę do tego No nie bądź taka ... foch tutaj nie pomoże ... :polew::polew:
klysek Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 co oni sobie muszą pomyśleć. Mam nadzieję że ekipa pisząca ich nie zawiedzie zrobimy show
MalutkaBrunetka Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 poprzyglądam się na Wasze show z boku :>
Mario22 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Nie wiem czemu ale tak jakos mi sie skojarzyło .... http://www.youtube.com/watch?v=xtaXwzHYoKY&feature=related ---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:13 ---------- co oni sobie muszą pomyśleć. Mam nadzieję że ekipa pisząca ich nie zawiedzie zrobimy show
Rekomendowane odpowiedzi