Mario22 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 hahahaha, hardcore party, a co z Mordorem ? Nie wiem ale moge byc twoim Obi Wan Kenobi ...pokaże Ci jak władam mieczem świetlnym ... :polew::polew::polew:
moskal Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 co oni sobie muszą pomyśleć. Mam nadzieję że ekipa pisząca ich nie zawiedzie Jak w ogóle masz czelność pytać ??
MalutkaBrunetka Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 hahahaha, hardcore party, a co z Mordorem ? Nie wiem ale moge byc twoim Obi Wan Kenobi ...pokaże Ci jak władam mieczem świetlnym ... :polew::polew::polew: Mario nie mnie pokazuj :decayed: Poza tym nie gustuję w świecidełkach
musti Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 hahahaha, hardcore party, a co z Mordorem ? W Mordowni przy ognisku jest wolnych 26 miejsc INFO Z OSTATNIEJ CHWILI : ZOSTAŁO 12 CAMPINGÓW :grin::polew::polew::polew:
klysek Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 hahahaha, hardcore party, a co z Mordorem ? W Mordowni przy ognisku jest wolnych 26 miejsc INFO Z OSTATNIEJ CHWILI : ZOSTAŁO 12 CAMPINGÓW :grin::polew::polew::polew: to ja wole sie z Sulim dogadac zeby mnie przygarnal do siebie do samochodu
Mario22 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 hahahaha, hardcore party, a co z Mordorem ? Nie wiem ale moge byc twoim Obi Wan Kenobi ...pokaże Ci jak władam mieczem świetlnym ... :polew::polew::polew: Mario nie mnie pokazuj :decayed: Poza tym nie gustuję w świecidełkach Spoko spoko już raz mi moja chciała połamać mój miecz swietlny .... :polew::polew::polew: A tak serio to licze na zapoznawczego wspólnego browarka
MalutkaBrunetka Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 hahahaha, hardcore party, a co z Mordorem ? W Mordowni przy ognisku jest wolnych 26 miejsc INFO Z OSTATNIEJ CHWILI : ZOSTAŁO 12 CAMPINGÓW :grin::polew::polew::polew: :polew: to są jacyś chętni ?
klysek Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 hahahaha, hardcore party, a co z Mordorem ? A tak serio to licze na zapoznawczego wspólnego browarka oczywiscie nie ma problemu
MalutkaBrunetka Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Mario, no wiesz Pewnie, tylko jak z każdym będę piła zapoznawczego browara, to do 20 nie dotrwam... Będziecie mnie szukać pod którymś ze stołów
musti Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 hahahaha, hardcore party, a co z Mordorem ? W Mordowni przy ognisku jest wolnych 26 miejsc INFO Z OSTATNIEJ CHWILI : ZOSTAŁO 12 CAMPINGÓW :grin::polew::polew::polew: :polew: to są jacyś chętni ? Uwierz , że chętnych nie brakuje Zostało 11 CAPMINGÓW
MalutkaBrunetka Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 ..może nie tyle co szukać, ale zapewniam, że tam mnie możecie "zastać".... ;P ---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:56 ---------- widzę musti, ze wolniej Ci "schodzą" te Campingi
Mario22 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Mario, no wiesz Pewnie, tylko jak z każdym będę piła zapoznawczego browara, to do 20 nie dotrwam... Będziecie mnie szukać pod którymś ze stołów To i tak długo ... o 20 to juz jest po przebudzeniu i jazda od nowa ... :polew::polew:
musti Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 ..może nie tyle co szukać, ale zapewniam, że tam mnie możecie "zastać".... ;P---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:56 ---------- widzę musti, ze wolniej Ci "schodzą" te Campingi do ZLOTU ROZEDJĄ SIĘ JAK SWIEŻE BUŁECZKI LISTA ZAPISÓW ODNOŚNIE WYMIENIONYCH POKOI - PISAĆ NA PW : Zostały pokoje : w piwnicy na workach z ziemniakami - wolnych miejsc 4 na strychu - wolnych miejsc 6 apartament na poddaszu - 4 wolnych miejsc w mordowni - 26 wolnych miejsc oraz DLA GOŚCI SPECJALNYCH I DLA TYCH WYMAGAJĄCYCH CAMPINGI - 11 przyczep
MalutkaBrunetka Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Mario na samą myśl cały obiad podnosi mi się do gardła
klysek Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Mario na samą myśl cały obiad podnosi mi się do gardła o swietlnym mieczu
MalutkaBrunetka Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 no przestań, musiałam połknąć z powrotem ;P ---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:07 ----------
Reggi Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Ale Was ułańska fantazja ponosi. Współczuję tym, którzy jadą pierwszy raz i od czasu do czasu czytają ten wątek- co oni sobie muszą pomyśleć. W gadce wszyscy na ostro.. ciekawe jak będzie na imprezie...
klysek Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Ale Was ułańska fantazja ponosi. Współczuję tym, którzy jadą pierwszy raz i od czasu do czasu czytają ten wątek- co oni sobie muszą pomyśleć. W gadce wszyscy na ostro.. ciekawe jak będzie na imprezie... zachalamy paly i pojdziemy spac
MarianekZg Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Ale Was ułańska fantazja ponosi. Współczuję tym, którzy jadą pierwszy raz i od czasu do czasu czytają ten wątek- co oni sobie muszą pomyśleć. W gadce wszyscy na ostro.. ciekawe jak będzie na imprezie... pewnie tak :dziura:
Rekomendowane odpowiedzi