Dzo-Dzo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Panowie mam pytanko moze sie ktos orientuje co potrzebuje zeby zamieszkać w nowo postawionym domku kogo musze i w jakiej kolejnosci poinformowac i czy są zwiazane z tym jakies oplaty ? z gory dziekuje
Grzesiekkbc Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wystarczy że masz życzliwych sąsiadów to nie musisz nic robić. Sami przyjdą i się upomną A tak na serio to sam chcę się wprowadzić na jesień do swojego i temat dobry bo coś podglądnę.
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 no wlasnie sasiadów nie mam hehe wystarczy ze was mam hehe ale na powanie nie wiem od czego zaczac od jakich dokumentow i komu co
Buba Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 najpierw mnie a poźniej wrzuć cos do lodówki bo nie lubie ciepłej wódki
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Odbiór domu już masz? Wniosek o nadanie nr domu? Z tego co pamietam to urząd miasta się kłania.
tomash77 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Do odbioru budynku potrzebujesz również świadectwo (certyfikat) charakterystyki energetycznej budynku, gdybyś potrzebował to zapraszam . Poza tym odebranie muszą zrobić kominiarze, instalatorzy wod-kan, gazowi. Dokumenty składasz w wydziale budowlanym w starostwie.
Rafi78 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Do odbioru budynku potrzebujesz również świadectwo (certyfikat) charakterystyki energetycznej budynku, gdybyś potrzebował to zapraszam . Poza tym odebranie muszą zrobić kominiarze, instalatorzy wod-kan, gazowi. Dokumenty składasz w wydziale budowlanym w starostwie. Także zanim sie jeszcze na stałe wprowadzisz pare groszy na darmozjadów wydasz - samo swiadectwo charakt. energetyczne budynku siosttra po znajomości płaciła 500 zł za 34 stronna książeczkę a krzyczeli 1000zł
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to ładnie dosc ze czlowiek tyle wydał braknie mi na mody tomash poszlo do ciebie p.w
Cris Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 potrzebujesz tez Oświadczenie o poprawności wykonania instalacji Wodnej. Kanalizacyjnej. Centralnego Ogrzewania.Gazu jeśli masz własna studnie też Oświadczenie.jeśli masz szambo też musisz mieć oświadczenie.masakra jak ktoś jest z małopolski to mogę pomóc z tymi oświadczeniami.
tomash77 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 za 34 stronna książeczkę Kolego, świadectwo energetyczne ma 5 stron 34 stron ma audyt energetyczny, ale on nie dotyczy nowych budynków Dzo-Dzo - poszła odpowiedź
Rafi78 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 za 34 stronna książeczkę Kolego, świadectwo energetyczne ma 5 stron 34 stron ma audyt energetyczny, ale on nie dotyczy nowych budynków Dzo-Dzo - poszła odpowiedź Jebną...em się miedzy 3 a 4 miał być myślnik reszta to okładka
Rekomendowane odpowiedzi