piters33 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 witam. panowie problem w przeciekaniu wody do bagażnika, ciągle jest mokra wykładzinka w tylnej części. poszycie klapy jest suche i nie mam pojęcia którędy cieknie.
pieciajek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 No to już masz wynik czemu masz zwarcja w elektryce. Jesli nie znajdziesz żadnej dzury a uszczelka od klapy dobrze dolega to wyciągnij tylną pułkę z pod szyby i zobacz czy czasem szyba się nie unosi, czasem się odklejaką bo fabrycznie strasznie mało kleju jest dawane.
piters33 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 tylna półka wygląda na suchą. bagażnik jest mokry od strony zderzaka na środku tylnej części, podbitka klapy jest sucha.
pieciajek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 No to jedyne wyjście, jeden do bagarznika z latarką a drugi za zewnątrz karcherem niech leje i musi wyjśc gdzie jest dziura.
luibuki Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 koledzy to ja mam taki problem ze jak popada i jade to mam mokra wykladzine w okolicy tej skrzyneczki po prawej stronie. niby nie duzo ale widac wilgoc tam. uszczeliki wszystko ok. juz nie wiem co jeszcze sprawdzac
Kraker Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 U mnie leciało lampą. W Hondzie miałem to samo. Oryginalna pianka uszczelniająca z czasem zaczyna przepuszczać. Ja to naprawiam w ten sposób, że do tej pianki doklejam gumową uszczelkę do okien. Patent sprawdzony w dwóch autach
luibuki Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 to moze teraz bedzie dobrze bo zakladalem nowe lampy z nowa pianka.
Rekomendowane odpowiedzi