marek27 Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Witam, mam pytanko czy któryś z kolegów ma może vag-a do B7 w okolicy Krakowa? Byłbym wdzięczny za pomoc
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Zapytaj tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/spociki_krakowskieniedziela_1700_galeria_kazimierzparking_dach_info_1_post-t23938.0.html
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 nie mamy, dlatego tu pyta No to jedynie do Warszawy może się przejechać, bo ja mam
marek27 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Opublikowano 29 Marca 2008 No to jedynie do Warszawy może się przejechać, bo ja mam no to jak będę na Marszałkowskiej to się odezwę :th:
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 no to jak będę na Marszałkowskiej to się odezwę :th: Spoko, jakby co to daj znać - tylko trochę wcześniej żebym sobie jakoś czas zorganizował :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 to nie byłeś u tego Bełta? podpięcie kosztuje chyba 150 zeta więc i tak wyjdzie Ci taniej niż paliwo do Wawy
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 to nie byłeś u tego Bełta? podpięcie kosztuje chyba 150 zeta więc i tak wyjdzie Ci taniej niż paliwo do Wawy Trzeniu ma rację - jechać tutaj specjalnie to mija się z celem - jak masz kogoś na miejscu to podjedź. Chyba, że będziesz tutaj przy okazji to zmienia postać rzeczy.
szogun0 Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Myślę, że już niedługo będzie bliżej do mnie.
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Myślę, że już niedługo będzie bliżej do mnie. Szogunek właśnie podesłałem Tobie jedną osobę w sprawie kabelka, bo coś ostatnio miałeś grupowo zakupić
marek27 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Opublikowano 29 Marca 2008 to nie byłeś u tego Bełta? podpięcie kosztuje chyba 150 zeta więc i tak wyjdzie Ci taniej niż paliwo do Wawy Trzeniu ma rację - jechać tutaj specjalnie to mija się z celem - jak masz kogoś na miejscu to podjedź. Chyba, że będziesz tutaj przy okazji to zmienia postać rzeczy. Trzeniu wizyta u bełta mi przepadła bo byłem w niemczech, ale udałem się na Kanarkową i w poniedziałek mnie podepną. Z tego co mi powiedział meches to kąt wtrysku. A co do Wawy to raz w m-cu zawsze wSTOLYCY jestem :>
Kober Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Trzeniu wizyta u bełta mi przepadła bo byłem w niemczech, ale udałem się na Kanarkową i w poniedziałek mnie podepną. ile sobie panowie z kanarkowej licza za podpiecie do vaga?
adamq Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam, mam pytanko czy któryś z kolegów ma może vag-a do B7 w okolicy Krakowa? Byłbym wdzięczny za pomoc Jak trzeba jeszcze tego VAGa to zapraszam do mnie. Mieszkam 20km na południe od Myślenic (50km na południe od Kraka). Mam HEX-CANa.
marek27 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Trzeniu wizyta u bełta mi przepadła bo byłem w niemczech, ale udałem się na Kanarkową i w poniedziałek mnie podepną. ile sobie panowie z kanarkowej licza za podpiecie do vaga? Trzeniu wizyta u bełta mi przepadła bo byłem w niemczech, ale udałem się na Kanarkową i w poniedziałek mnie podepną. ile sobie panowie z kanarkowej licza za podpiecie do vaga? Tylko 50 zł [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 10:08 _________________________________________________ Witam, mam pytanko czy któryś z kolegów ma może vag-a do B7 w okolicy Krakowa? Byłbym wdzięczny za pomoc Dzięki, znalazłem już kolegę w Krakowie Jak trzeba jeszcze tego VAGa to zapraszam do mnie. Mieszkam 20km na południe od Myślenic (50km na południe od Kraka). Mam HEX-CANa.
spanky Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 nie mamy, dlatego tu pyta No to jedynie do Warszawy może się przejechać, bo ja mam nie tylko Ty masz ....
Rekomendowane odpowiedzi