Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Mała Czarna By Artua2 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pfff za szybko poszło zgadywanie :decayed:

Opublikowano

Co jest w butelce i tubce ?

Opublikowano
  • Autor

w butelce odtłuszczacz a w tubce jest czarny klej który ponoć nie blaknie itd.

zakup w zestawie sie opłaca bardziej niż szukanie wszystkiego z osobna.

Opublikowano
czy kapy od lusterek S5 będą pasowały do mojej a4?

http://s14.postimage.org/h1c5wf9wh/DSC00033.jpg

co do systemu Homelink to stwierdziłem że nie warto kupować modułów i zdejmować zderzak by system był i działał jak chce tego Audi.(koszt modulów to około 500 zł-moduł homelink+ moduł komfortu który u mnie nie obsługuje homelinka)

posatnowiłem połączyć przyciski Oryginalnego pilota Garażowego z tymi które były w panelu koszt 20 zł w serwisie telefonów komórkowych :)

jedyny problem stwarzały diody podświetlające poszczególne przyciski które zastąpiłem innymi.

Super pomysł z pilotem do bram, też muszę pomyśleć ze swoim, tylko ja bym jeszcze podłączył zasilanie do pilota na 3 lub 6V pozostawiając baterie w środku jako backup :wink:

Opublikowano
  • Autor

co do systemu Homelink to stwierdziłem że nie warto kupować modułów i zdejmować zderzak by system był i działał jak chce tego Audi.(koszt modulów to około 500 zł-moduł homelink+ moduł komfortu który u mnie nie obsługuje homelinka)

posatnowiłem połączyć przyciski Oryginalnego pilota Garażowego z tymi które były w panelu koszt 20 zł w serwisie telefonów komórkowych :)

jedyny problem stwarzały diody podświetlające poszczególne przyciski które zastąpiłem innymi.

Super pomysł z pilotem do bram, też muszę pomyśleć ze swoim, tylko ja bym jeszcze podłączył zasilanie do pilota na 3 lub 6V pozostawiając baterie w środku jako backup :wink:

Jarku ja zielonego pojęcie nie mam o elektryce (zresztą ty chyba najlepiej z forumowiczów to wiesz:decayed:)

bateryjki w pilocie starczają na 2 lata więc nie tak często trzeba będzie zdejmować lampkę z podsufitki:wink:

Kolejny mod na dniach, biorę się za "pendały" :decayed: ,zielonego pojęcia nie mam czy to rs4 rs5

peda_y.jpg

Dziękówka dla proximpuh-a za załatwienie w okazyjnej cenie :hi:

fotki z modów jak mrozy puszczą choć trochę :decayed:

Opublikowano

ale będziesz klnął przy montażu.. zwłaszcza pedału hamulca :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie strasz :decayed: słyszałem coś o gorącej wodzie która ma nadać gumce elastyczności :wink:

Opublikowano

nie strasz :decayed: słyszałem coś o gorącej wodzie która ma nadać gumce elastyczności :wink:

za wiele nie pomoże, chociaż rzeczywiście jakaś różnica jest :wink: weź przed montażem środki uspokajające :decayed: podstopnica to pikuś, sprzęgło też. gaz też jako tako się da założyć, ale z hamulcem największa walka. zwłaszcza jak trafisz na taki komplet jak ja.. że w nowych nakładkach ta środkowa guma będzie dłuższa niż powinna :facepalm:

Opublikowano

zobacz u Grzesia i u Dawida AudiEnthusiasts RS4 Pedal Swap :wink:

Opublikowano

jak nie masz instrukcji montażu to mogę Ci na jutro zeskanować :wink:

Opublikowano
  • Autor
zobacz u Grzesia i u Dawida AudiEnthusiasts RS4 Pedal Swap :wink:

Jarku mam ciut inny zestaw, podstopnica jest tu chyba od b7

jak nie masz instrukcji montażu to mogę Ci na jutro zeskanować :wink:
\

mam i to jeszcze jaką grubą :decayed:

nie wiedziałem że to takie komplikejtet że dają do tego Biblię :facepalm:

wiem wiem... powoli czas na dekory :decayed:

na razie jeszcze czekam na nową zatyczkę do szyby bo ta którą mi z helmutów wysłali okazała sie ciut za duża i kawałek szkła mi sie uszczerbił podczas montażu, teraz Hans mi musi wysłać nową.

ale kalpa bez silnika wycieraczki i obudowy sie prawie sama otwiera :decayed:

---------- Post dopisany 28-03-2013 at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany 26-03-2013 at 23:20 ----------

wczoraj wpadły Pendały :decayed: myślę że prezentują się fajnie... szkoda tylko że tak się brudzą :facepalm:

DSC00059.jpg

wiem wiem... powoli czas na dekory :decayed:

Opublikowano

Jarku ja zielonego pojęcie nie mam o elektryce (zresztą ty chyba najlepiej z forumowiczów to wiesz:decayed:)

bateryjki w pilocie starczają na 2 lata więc nie tak często trzeba będzie zdejmować lampkę z podsufitki:wink:

Kolejny mod na dniach, biorę się za "pendały" :decayed: ,zielonego pojęcia nie mam czy to rs4 rs5

http://s23.postimg.org/ml9dye6qz/peda_y.jpg

Dziękówka dla proximpuh-a za załatwienie w okazyjnej cenie :hi:

fotki z modów jak mrozy puszczą choć trochę :decayed:

Ja ze swoimi walczyłem 2 godziny, następnego dnia rąk nie czułem:facepalm:ale efekt jest, było warto:wink:

Opublikowano
  • Autor

U mnie godzinka, bardzo pomogło moczenie w gorącej wodzie oraz nasmarowanie "dzyndzelka" na nakładce pedału hamulcu wazeliną :decayed:

efekt dobry

skutki uboczne też są ; zdarty łokieć i obolałe palce :wink:

ale warto było

Opublikowano

gratulacje! :good: mod bardzo fajny.. mimo, że pracochłonny :decayed:

Opublikowano

3 pedały i leżaczek :wink:

modzik zajefajny!

Opublikowano
3 pedały i leżaczek :wink:

modzik zajefajny!

Jarek, jak potrzebujesz, daj znać, cena niezła:wink:a jak auto ?

Opublikowano

autko na kołkach unieruchomione :kwasny: moduł komfortu płynie do mnie ale święta i zamarzł gdzieś po drodze...

jaka cenka tych podstopnic PW :wink:

Opublikowano
  • Autor

mały UP. jakiś czas temu wpakowane zostało grzanie stołków :decayed:

201303281841551.jpg

a dzisiaj, przy okazji zmiany opon wrzuciłem ukryte wentyle na letnie:naughty:

201304021941375.jpg

i wreszcie doszła nowa zaślepka tylnej wycieraczki-gdyby ktoś był zainteresowany to pisać :wink:

Przed:

img099v.jpg

i Po:

20130402172743.jpg

20130402172709.jpg

Opublikowano

brak wycieraczki mi się nie podoba.. znaczek S4 również, tak jak i ciemne lampy :decayed: poza tym git :good: i ważne, że Tobie się podoba :hi: