marcinb5 Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Witam Zmieniłem sobie radio w aucie z jakiegoś zielonego blaupunkta ma sony x-ploid. Wszystko ładnie ale po wyłączeniu kluczyka i ponownym włączeniu trzeba od nowa kodować stacje. Ktoś wie co to może być? I druga sprawa: po wyciągnięciu radia znalazłem jeden wolny kabel (taki ogrągły z kilkoma pinami w środku, wygląda na złotawy) i nie mam pojęcia do czego on jest. Więc jeżeli ktoś wie będe wdzięczny za odpowiedź Pozdrawiam
Mav3rick_17 Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 froger34 : "Podłącz żółty i czerwony kabel z kostki iso do stałego napięcia 12V".W radiu nie jest podtrzymywane napiecie i dlatego sie resetuje na forum byl poruszany taki temat: http://www.a4-klub.pl/smf/brak_nspiecia_podtrzymywania_dla_radia-t26189.0.html
marcinb5 Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 noo wielkie dzięki powiedzicie mi jeszcze co to za kabel? jest link ;]
sparki Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 źle wkleiłeś link do fotki ale z opisu w pierwszym poscie strzelam że masz zamontowaną zmienarkę
marcinb5 Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 Po lewej stronie w schowku w bagażniku jest czytnik do Navi ale zmieniarki tam nie ma. Były montowane gdzie indziej?
Rekomendowane odpowiedzi