Filutek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie widać plików z logowania. Ja zapisywałem dziś logi to wyświetliło mi się gdzie one są zapisane i tez tam były pliki, ale jak wejdę w folder logs to nic tam niema. W czym jest problem? Vag 311
DragonGTI Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jak dajesz Log to pojawia Ci sie adres zapisu plików z logowania, możesz to zmienić na dowolny, nawet na pulpit, przeważnie ustawione jest ze wrzuca pliki do X:\VAG-COM\Logs i muszą być tam zapisane, CHYBA że nie masz pełnej aktywowanej wersji programu- wtedy Ci nie zapisze logów.
Sztomel Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Nawet przy niepełnej wersji logi i tak są zapisywane. Filutek, takie cyrki się dzieją jak zostaje zainstalowany program antywirusowy lub zostaje uaktualniona jego wersja jeśli wcześniej logi zapisywane były normalnie. Na przykładzie Avasta - po jego aktualizacji wyskakiwał komunikat (po otwarciu VAG-COM'a) o treści : Czy otwierać aplikację w środowisku izolowanym [sandbox]. Wielu klikało bez namysłu na "OK" co powodowało otwieranie Vaga właśnie w sandbox'ie i to jest powodem, że logi nie są zapisywane w pliku "Logs". Wystarczy tylko w komunikacie Avasta wybrać opcję "otwieraj normalnie" i logi będą zapisywane.
Biszczan Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Filutek zwróć uwagę na to o czym pisze Tomek na moim lapku było tak, że czy to przy pełnej czy nie wersji VAG-COM 409.1 nie było widać zapisanych plików, ale korzystam z ESET Smart Security i nie wyskakiwały mi żadne komunikaty. Zainstalowałem VAG-COM 311.2 i problem zniknął
pakotomasz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Borykam się ostatnio z tym samym problemem, pow wykonaniu logów nie mogę ich w ogóle potem znaleźć, tak jakby się nie zapisały. Wcześniej wszystko było ok. Korzystam z Avasta i dokładnie tak jak pisze Sztomel na pałę wciskam Ok. Jutro spróbuję z "otwieraj normalnie", mam nadzieję że pomoże.
pakotomasz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wielkie dzięki Sztomel. Zrobiłem tak ja mówiłeś i wszystko hula jak należy :hi:
Filutek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nawet przy niepełnej wersji logi i tak są zapisywane. Filutek, takie cyrki się dzieją jak zostaje zainstalowany program antywirusowy lub zostaje uaktualniona jego wersja jeśli wcześniej logi zapisywane były normalnie. Na przykładzie Avasta - po jego aktualizacji wyskakiwał komunikat (po otwarciu VAG-COM'a) o treści : Czy otwierać aplikację w środowisku izolowanym [sandbox]. Wielu klikało bez namysłu na "OK" co powodowało otwieranie Vaga właśnie w sandbox'ie i to jest powodem, że logi nie są zapisywane w pliku "Logs". Wystarczy tylko w komunikacie Avasta wybrać opcję "otwieraj normalnie" i logi będą zapisywane. I chyba w tym będzie problem ja tez klikam na OK, Dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi