darioo99 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jak w temacie czyli którędy bez rezania można puścić przewód zasilający do wzmacniacza? Czytałem o puszce ECU, ale nie będę tam nic grzebał bo jeszcze coś popsuje albo woda zacznie przeciekać. Na forum A6 pisali o jakiejś przelotce na przewody od klimy, które wchodzą do środka, ale nie wiem gdzie to jest. Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób jak bez rezania dostać się do wewnątrz?
marjon Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 za zbiorniczkiem od plynu hamulcowego w grodzi jest taka trojkatna zaslepka gumowa i ja wlasnie tamtedy puscilem kabel do kabiny:hi:
Mauros88 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 tak samo pomiedzy wezami z klimatyzacji mozesz przejsc . Ja tak mam u siebie
darioo99 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 za zbiorniczkiem od plynu hamulcowego w grodzi jest taka trojkatna zaslepka gumowa i ja wlasnie tamtedy puscilem kabel do kabiny:hi: musze zdjąć zbiorniczek czy będę widział, serwo nie zasłania ? tak samo pomiedzy wezami z klimatyzacji mozesz przejsc . Ja tak mam u siebie tutaj?
marjon Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Cytat: mariuszbazar 15 Styczeń 2012, 22:09za zbiorniczkiem od plynu hamulcowego w grodzi jest taka trojkatna zaslepka gumowa i ja wlasnie tamtedy puscilem kabel do kabiny:hi: musze zdjąć zbiorniczek czy będę widział, serwo nie zasłania ? widac golym okiem z tego co pamietam
Kowi87 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 ale podobno w benzynach to wejsćie jest zajete
Mauros88 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 dokladnie tam gdzie zaznaczyles na zdjeciu. Odchylisz ta gume co otacza weze klimy i smialo mozna przewody tamtedy puscic. Zeby zrobic sobie wiecej miejsca do manewrowania to odkrcilem zaslepke od filtra kabinowego
darioo99 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 dzięki serdeczne za odpowiedzi zabieram się do pracy
Rekomendowane odpowiedzi