nowicjuszdw Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Witam, kupilem felgi orginalne audi s-line wraz z oponami 225/45/R17, ET 56. zalozylem do autka i nie wiem co dalej poniewaz odleglosc z przodu od opony do wahacza jest ok 0,5-1cm z tylu natomiast ruszajac oslona amortyzatora jestem w stanie dotknac kola. Jak uwazacie mozna tak zostawic czy absolutnie nie??? Mam wrazenie ze dalem ciala ;( z gory dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam [przy zakładaniu tematu stosuj prefiks] - schiller
schiller Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 dałeś ciała i to grubo. pozostało ci albo sprzedać felgi albo założyć dystanse. 15-20 mm powinno być w sam raz..
miro_x Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 ET 56 w audi ? to były takie ? Tak jak schiller pytał dystanse załatwią sprawę. Jaki miałeś numer Vag tych felg ?
nowicjuszdw Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 nie wiem co to za nr Vag-znajde go na feldze ? czy zalozenie tych dystansow jest to jakis problem czy dosc prosta sprawa? gdzie dostane takie i z jaka kasa musze sei liczyc? jak powiesz gdzie jest ten nr to zaraz go podesle no to ladnie dalem- tak to jest jak sei kupuje na szybkiego...
Flyer Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Kupiles felgi od A3 niestety. Dolozenie dystansow to prosta sprawa, trzeba tylko kupic porzadne.
Flyer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dystanse za 30zl za sztuke sa nic nie warte.
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 porządne dystanse 180zł za szt. :gwizdanie:
nowicjuszdw Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam, wlasnie zamowilem dystanse za 160 zl za oś, aluminiowe. Rozmiar 20mm tak jak radziliscie - mam nadzieje ze tym razem bedzie OK!!
Jarol Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 20mm na strone to będzie idealnie przy tym ET. Nie zapomnij o zakupie mocnych śrub dłuższych o te 20mm
Rekomendowane odpowiedzi