REVO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam,mam pytanie jakie oznaczenie noszą sprężyny zawieszenia 1BE chodzi mi o przednie i tylne. Zakupiłem sprężyny 1BE i porównałem wysokość tych sprężyn z 1BA które miałem wcześniej na aucie i wychodzi mi jakieś 5 cm róznicy a podobno 1BE mają być niższe o 2 cm,więc coś tu nie gra.Według ETKi oznaczenie pasuje do 1BE
Q-mania2.8 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 według tego co mam na sprężynach rzekomo 1BE są takie oznaczenia: 3 kropki białe tył 1 kropka żółta i 2 różowe przód.
REVO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 te sprężyny 1BE są ponoć od 2.8 avant quattro,orientuje się ktoś czy te kropki się zgadzają że to 1BE do takiego modelu? U mnie mają chodzić w sedanie tez 2.8 Q tylko nie wiem skąd taka różnica długości między tymi rzekomo 1BE a moimi 1BA.[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 15:09_________________________________________________czy mógłby ktoś mi sprawdzić w etce oznaczenia co to za sprężyny i z jakiej wersji silnikowej?? Tył: 3 kropki białe Przód: 1 kropka żółta i 2 kropki różowe. byłbym wdzięczny.
Rekomendowane odpowiedzi