aborygen Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam. Obecnie nie mam radia w samochodzie i słyszę dziwne dźwięki coś jakby tarcie przy dodawaniu gazu. Jak puszcze gaz jest cicho. Natomiast jak załączyłem klimatyzację to w/w dźwięku nie ma lub jak dla mnie jest już niesłyszalny. Czy jest to już objaw zatarcia łożyska klimy czy jeszcze coś innego ? Pozdrawiam sprzedaż bez uprawnien
zibi66 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Myśle,że to może być pasek wielorowkowy,trudno się odnieść skoro się tego nie słyszy.
aborygen Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dokładnie, Jutro muszę do mechanika podjechać i wtedy zobaczę na 100% co jest nie tak ale dźwięk jest naprawdę wkurzający. Pozdrawiam
yarek7504 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 najlepiej maskę otworzyć i obserwować skąd te niepokojące dzwięki.....zatarte łożysko od klimy miałem kiedyś w volvo i pasek zaraz szlag trafił....
Marecki85 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 najlepiej maskę otworzyć i obserwować skąd te niepokojące dzwięki.....zatarte łożysko od klimy miałem kiedyś w volvo i pasek zaraz szlag trafił.... Skądś to znam
dominik.doi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 najlepiej maskę otworzyć i obserwować skąd te niepokojące dzwięki.....zatarte łożysko od klimy miałem kiedyś w volvo i pasek zaraz szlag trafił.... Skądś to znam Dokładnie, pisk paska przez kilkanaście sekund, smród i po pasku. To raczej nie to
karo-servis Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 zamontuj radio zpowrotem wszystko wróci do normy
Rekomendowane odpowiedzi