Jump to content
IGNORED

[B5 1Z] Prędkość-odcięcie??

donald162

Recommended Posts

Hej

Nie wiem czy w dobrym dziale piszę ale mam taki problem.Z racji tego że szybko nie jeżdżę ale dzisiaj wyjątkowo mi się spieszyło to troszkę dałem w gaz i tu spotkało mnie nie miłe zaskoczenie.Samochód pojechał tylko 130km/h i nic więcej.Obroty stanęły przy 3000tys.i również nic więcej.Czy jest jakieś odcięcie??

tryb awaryjny. Trzeba podpiąć do kompa i sprawdzić błedy. Ewentualnie zrobic logi :hi:

Wpisz w szukajke: Notlauf, Tryb awaryjny . Temat rzeka. Bez VAG'a nie ma nawet co rozmawiac dalej :gwizdanie:

A więc dopiero zamierzam kupić program,okaże się co jest grane.Dobrze że to nic poważnego,z reguły nie jeżdżę tak szybko,ale jak będę miał program to poinformuje was jakie są błędy.Dziękuję za odpowiedź :)

Lepiej tak nie jeździć, zdiagnozuj jak najszybciej bo jeszcze poleci Ci coś jeszcze. A tak nawiasem mówiąc to wielki szacun :notworthy: za Twoją jazdę bo ja powyżej tej prędkości jeżdżę wszędzie :embarrassed:

Na pewno ktoś z klubowiczów w Toruniu ma :cool1:

Z dzieckiem nie przekraczam 100km/h a sam to max.110 km/h.Parę dni potrwa zanim kabelek z programem do mnie dojdzie,mam nadzieję tylko że nie poleci jeszcze nic innego

To ja tyle na drugim biegu jeżdżę a gdzie reszta :embarrassed:. Tak jak już mar_92 wcześniej napisał podjedź na jakiegoś spocika to Ci koledzy sprawdzą :naughty:

Mialem podobny problemik, tylko u mnie bylo okolice 100km\h i granice 2500obrotow... po wymianie przeplywki wszystko wrocilo do normy:)